25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Varkaat vierailivat kahdesti GolfPointissa

Salonahon pariskunnan liikkeessä kävi ei-toivottuja vieraita öiseen aikaan.

Murtovaras iskee usein kahdesti samaan paikkaan. Näin kävi kahtena perättäisenä pimeänä elokuun yönä GolfPointin myymälässä osoitteessa Karvaamokuja 1.

”Ensimmäisellä kerralla tulivat tiirikalla ja veivät kassan. Tämän jälkeen oven lukitusta vahvistettiin asiakkaisiimme kuuluvan lukkosepän toimesta. Ei auttanut, heittivät seuraavana yönä raskaan betonilaatan lasista läpi. Vartijat olivat paikalla alle kymmenen minuutin, mutta murtomiehet jo poissa, kertoo kauppias Rolle Salonaho.

”Varkaat olivat hyvin valikoivia, heille kelpasivat vain parhaat tuotteet, hyllyiltä lähti TaylorMade R9 460 ajureita, TaylorMade R9 SuperTri ajureita, GolfBuddy- ja Snooper GPS-etäisyysmittareita, Ping G15 ajureita sekä Scotty Cameron puttereita, Salonaho luettelee puutelistaa.

Myymälän rannekorut, aurinkolasit ja videotykit eivät kiireisille rosvoille kelvanneet.

”Menetys on luonnollisesti meille melkoinen, lisätyötä ja vaivaa tästä tietysti tulee kaupanpäälle.Sen minä vain haluaisin tietää, missä vorot näitä tuotteita sitten rahaksi muuttavat. Mikäli ko. tuotteita tulee epämääräisinä ja muoveissa vastaan, kannattaa olla tarkkana, Salonaho jatkaa.

Havainnoista ja mahdollisista tiedoista asiaan liittyen voi ottaa yhteyttä suoraan GolfPointiin tai lähimmälle poliisiviranomaiselle.

”Ensimmäinen asiakas tänään aamulla osoitti jo myötätuntoa todeten, että kyllä hän nyt kääntää tämän empimisensä kaupanteoksi ostaen rautamailasetin. Eli myytävää jäi hyllyihin, tervetuloa jatkossakin avoinna oloaikoina, Salonaho kääntää asian huumoriksi ja markkinointiviestiksi.

Golfpoint, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje