Valtava huumetakavarikko ruotsalaisella golfklubilla – toiminnanjohtajaa epäillään - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][3]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Valtava huumetakavarikko ruotsalaisella golfklubilla – toiminnanjohtajaa epäillään

Götanmaalla sijaitsevan golfklubin tiloista löydettiin 28 kiloa kannabista ja yli 300 grammaa kokaiinia. Kuva: Getty Images

Epäiltyjä odottanee syyte törkeästä huumausainerikoksesta.

Ruotsin tulli on tehnyt suuren huumetakavarikon Götanmaalla sijaitsevalla golfklubilla. Tulli löysi seuran tiloihin tekemässään ratsiassa 28 kiloa kannabista ja reilut 300 grammaa kokaiinia.

Tapaukseen liittyen on otettu kiinni seuran johtotehtävissä pitkään työskennellyt 55-vuotias mieshenkilö. Häntä epäillään huumausaineiden varastoinnista sekä 19 kilon kannabiserän luovuttamisesta 20-vuotiaalle henkilölle.

Svensk Golfin uutisen mukaan epäiltyjä odottanee syyte törkeästä huumausainerikoksesta.

”Tämä tuli meille suurena sokkina. Hänet haettiin töistä, ja sen jälkeen emme ole kuulleet hänestä mitään. Tämä on todella surullista. Hän on tehnyt seurassamme erittäin hyvää työtä, eikä tietääkseni ole koskaan käyttänyt huumeita”, golfklubin puheenjohtaja kertoi.

Syyttäjä Håkan Larsson kertoi, että todisteet syytteen nostamiseksi ovat vahvat. Epäillyt henkilöt ovat olleet tarkkailtavana, ja todisteita hänen mukaansa löytyy huumeiden luovuttamisesta seuran tiloista toiselle epäilylle henkilölle. Lisäksi tekijöitä epäillään yhteydestä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Seuran työntekijä myöntää syyttäjän mukaan huumeiden säilyttämisen, mutta ei myönnä syyllistyneensä muihin rikoksiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)