16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods jälleen selkäleikkauksessa

Leikkauksen myötä varmistui, että Woodsilta jää toisena vuotena peräkkäin kaikki major-turnaukset väliin.

Tiger Woods ilmoitti torstaina kotisivuillaan käyneensä selkäoperaatiossa. Leikkaukseen päädyttiin, koska pelaaja kärsi alaselässä ja jaloissa vallinneista kivuista. Paluun mahdollista ajankohtaa on Woodsin leiristöstä kantautuneiden tietojen mukaan vaikea ennustaa.

Leikkauksen kerrottiin onnistuneen hyvin, ja siitä vastasi Teksasin selkäinstituutin lääkäri Richard Guyer.

”Olen optimistinen, että selkäkrampit ja kivut helpottavat tästä eteenpäin. Odotan toivuttuani pääseväni takaisin kiinni normaaliin elämään, leikkimään lasteni kanssa, pelamaan ammattilaisgolfia ja olemaan ilman kipuja, joiden kanssa olen kamppaillut niin pitkään”, Woods sanoi.

Kyseessä oli Woodsin neljäs selkäleikkaus sitten huhtikuun 2014.

Woods ei ole pelannut lainkaan jätettyään helmikuun alussa Dubaissa pelatun Euroopan kiertueen turnauksen kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen. Hän palasi aiemmin tällä viikolla lehdistön eteen kertoessaan uuden Big Cedar Lodge -kenttänsä suunnitelmista Missourissa. Tilaisuudessa Woods ei maininnut tulevasta leikkauksesta.

”Minulla on selkäni kanssa hyviä ja huonoja päiviä. Olen käynyt läpi kolme selkäleikkausta, ja se on kovan työn vaatima hinta”, hän sanoi tiistaina.

Tigerin odotetaan lepäävän tyystin useimman viikon, sen jälkeen vuorossa ovat terapia ja kuntoutustoimenpiteet. Tämänkaltaisista selkäleikkauksista toivutaan tyypillisesti täysin noin puolen vuoden kuluttua. Se sinetöi samalla tosiasian, että Woods missaa toisena vuotena peräkkäin kaikki major-turnaukset.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje