23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Thorbjørn Olesen kiisti seksuaalisen ahdistelun ja juopumuksen lennolla – ET:n asettama hyllytys jatkuu

Viime syksynä Euroopan Ryder Cup -joukkueessa pelanneen Thorbjørn Olesenin kilpailukauteen tuli kiusallinen katkos. Kuva: Getty Images

Tapausta käsitellään seuraavan kerran oikeudessa kuukauden kuluttua.

Häiriköinnistä lennolla Nashvillestä Lontooseen syytetty ET-pelaaja Thorbjørn Olesen kiisti häntä vastaan keskiviikkona luetut syytteet lontoolaisessa tuomioistuimessa.

Olesen pidätettiin Heathrow’n lentokentällä 29. heinäkuuta, kun British Airways -lentoyhtiön henkilökunta oli raportoinut poliisille hänen käytöksestään.

Tanskalaisen kerrottiin kolme kohtaa käsittävässä syytekirjelmässä ahdistelleen lentoemäntää, olleen juovuksissa lennolla ja käyttäytyneen hyökkäävästi. Aiemmissa uutisissa Olesenin mainittiin myös virtsanneen koneen ykkösluokan käytävälle.

Hän oli ollut pelaamassa Memphisin WGC-sarjan kilpailussa Ian Poulterin kanssa, joka teki Olesenin seurassa matkaa Lontooseen. Poulterin kerrottiin yrittäneen rauhoitella Olesenia häiriköinnin alkuvaiheessa, mutta englantilainen oli käynyt pian tämän jälkeen nukkumaan.

Puku päällä oikeudessa ollut Olesen, 29, puhui oikeussalissa ainoastaan vahvistaessaan nimensä, osoitteensa, syntymäaikansa ja kansallisuutensa sekä kiistäessään syytteet.

Tapauksen oikeuskäsittelyn on määrä jatkua Lontoossa 18. syyskuuta.

Olesen oli WGC-FedEx St. Jude Invitational -kilpailussa 54 reiän jälkeen kärkikahinoissa, mutta putosi neljännen kierroksen epäonnistumisen myötä sijalle 27. Hän kertoi kisan jälkeisessä haastattelussa olleensa pettynyt lopputulokseen, mutta hiovansa tauolla pelinsä kuntoon.

European Tour päätti jo kolmisen viikkoa sitten hyllyttää Lontoossa asuvan Olesenin kilpailuistaan tapauksen oikeuskäsittelyn ajaksi. Jutun puimisen venyminen merkitsee sitä, että hän ei pelaa ET:llä ainakaan seuraavan kuukauden puitteissa. Olesenin oli alun perin määrä osallistua myös torstaina Göteborgissa käynnistyvään Scandinavian Invitation -kilpailuun.

Seuraava iso turnaus, BMW PGA Championship, joka alkaa lähes tarkalleen neljän viikon kuluttua, jäänee niin ikään häneltä väliin.

Lähde: Daily Mail

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje