1.–8.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

The 59 Fund stipendien haku auki marraskuun ajan

Mikko Korhosen perustamalta, suomalaisia ammattigolfareiksi siirtyneitä pelaajia tukevalta The 59 Fund -rahastolta voi taas hakea stipendejä, nyt vuodelle 2021. Haku on auki koko marraskuun: 1.–30.11.2020.

Stipendien hakijoilta toivotaan maksimissaan A4-pituista hakemusta: mihin pelaaja on urallaan matkalla ja miten hän sinne aikoo päästä. Stipendit on tarkoitettu ammattilaiseksi siirtyneille ja uraansa nälkäisesti suhtautuville golfareille. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen: hello@the59fund.fi

”Yhä useampi golfalalla ymmärtää paremmin, miksi nimenomaan ammattilaiseksi siirtyneitä pelaajia on tärkeä tukea. Golf lienee ainoita aloja, joissa pitää olla rahaa, että pystyy tekemään työtään. Työrauha keskittyä omaan tekemiseen on avainasemassa uraansa aloittelevien pelaajien elämässä”, Mikko Korhonen sanoo.

Korhonen näkee, että tulevaisuudessa The 59 Fundin visio voisi olla kokonaisen kauden kulujen sponsori. Viime vuonna rahasto tuki Sami Välimäkeä ja Matilda Castrenia 12 000 eurolla ja Oliver Lindelliä 6000.”

Kaikki kolme ovat saaneet vuoden aikana ruutia tekemiseen ja siitä olen todella iloinen”, Korhonen kommentoi.

”59 on saanut hienon lähdön ja lämpimän vastaanoton. Kiitos siitä kaikille omissa Invitationaleissamme, Kivitippu Pro Amissa ja huutokaupoissa mukana olleille pelaajille, tilaisuuksien järjestäjille ja brändeille. Ja kiitos yksittäisille ihmisille, teille golfin ystäville, jotka ovat lahjoittaneet tukea vuoden aikana. Jatketaan yhdessä hyvien alkujen mahdollistamista”, Korhonen sanoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje