Tapiola Golfissa saattaa tulla vastaan erikoinen ”varas” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tapiola Golfissa saattaa tulla vastaan erikoinen "varas"

Ville-varis itse teossa. Tällä kertaa matkaan lähti paperipussi ja sen sisällä olleet lihapasteijat.

Golfkentällä tulee harvoin jos koskaan vastaan varkaita. Tapiola Golfissa saattaa kuitenkin törmätä hieman mielenkiintoisempaan "varkaaseen".

Tapiola Golfissa on nautittu muun Suomen tapaan hienoista golfkeleistä kuluneen kauden ajan. Espoon Tapiolassa sijaitsevalla links-tyyppisellä kentällä on hienot puitteet ja kenttäkin on ollut kunnossa koko kauden. Kentällä tuntuu kuitenkin piilevän omituinen ongelma, nimittäin “kaveri” nimeltään Ville.

Eikä mikä tahansa Ville, vaan Hesarissa asti mainetta niittänyt Ville-varis, joka on tullut tutuksi useammalle Tapiolassa vierailleelle pelaajalle. Lähetimme toimittajamme paikan päälle selvittämään mistä oli kysymys.

Bägissä pari banaania, pussiin pakattu paahtoleipä ja muutama välipalapatukka. Loistava aurinkoinen syyssää ja kaunis kenttä. Kuten minulle ounasteltiin, etuysillä sain pelata rauhassa ja nauttia omista eväistä ihan itse.

Ensimmäisen silmäyksen maineikkaasta variksesta saamme vasta 11. reiällä siivekkään pomppiessa kahdeksannen väylän tiipaikalla.

Ehkä olimme liian helppo saalis, ehkä jossain oli vielä houkuttelevampi bägi, mutta Ville ei edes siipiään heilauttanut putatessamme 11. reiän greenillä. Eikä rosmo sen aktiivisemmakasi muuttunut: 15. reiän tiiboksissa ei olan kohautustakaan Villeltä, vaikka bägin vetoketju oli jo valmiiksi avattuna.

Mutta hetkeä myöhemmin alkaa tapahtua!

Yhtäkkiä näen silmäkulmassa, kun vierestäni kohti kolmen muun golfarin bägejä liihottaa kukas muukaan kuin Ville. Lintu laskeutuu bägille, nappaa paperipussin ja siirtyy sivummalle. Parinkymmenen metrin lennon jälkeen se laskeutuu maahan, ja alkaa availla pussia tottunein ottein ja kas, sieltähän löytyy kaksi lihapasteijaa!

Koko varkaus tallentui videolla, joka on nähtävissä alla.

Nyt varas oli liikkeellä yksin, mutta joskus Villellä kuulemma on mukanaan rikoskumppani, toinen samaa kokoluokkaa oleva pitkäkyntinen, kenties saman poikueen edustaja. Toinen avaa bägin vetoketjun ja toinen nokkii mukaan saaliin. Ja kaikki tämä niin nopeasti, että harvoin kukaan ehtii väliin. Paras tapa varisten karkoittamiseen on pallon heittäminen. Lentävää esinettä ne kammoksuvat.

Kierroksen jälkeen parkkipaikalla kuulen, kuinka jälkeemme lähtenyt kolmen pelaajan ryhmä päivittelee, kuinka Ville on vieraillut heidänkin bägeillään. Joinain päivinä moinen keventää tunnelmaa, mutta toisena saattaisi lentää ärräpäitäkin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)