Sinustako kenttäsuunnittelija? Osallistu kisaan ja testaa taitosi - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Sinustako kenttäsuunnittelija? Osallistu kisaan ja testaa taitosi

Kuva: European Tour Destinations

European Tour Destinations -ketjun kilpailussa suunnitellaan kolmen väylän kokonaisuus todelliseen maastoon.

Kiinnostaako kenttäsuunnittelu? Uskotko pystyväsi suunnittelemaan kolme loistavaa golfväylää kumpuilevaan maaperään. Jos vastaat myöntävästi ja mielenkiintosi heräsi, kannattaa tutustua European Tour Destinations -kenttäyhteenliittymän lanseeraamaan suunnittelukilpailuun.

Kisan pohjana toimii todellinen maa-alue, jolle on jo piirretty 15 väylää. Jäljellä on maata kolmelle golfväylälle, joiden suunnittelu toteutetaan kilpailun kautta.

Suunnitelman voi laatia tietokoneella tai piirtää käsin. Pdf- tai jpeg-muotoisen lopputuotteen on oltava perillä 18. toukokuuta. Voittaja palkitaan neljän pelaajan lähdöllä mille tahansa European Tour Destinations -ketjun kentälle.

Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta voit katsoa tämän linkin kautta.

European Tour Destinations -kenttäyhteenliittymä, johon kuuluu 28 laatukenttää Euroopassa ja Aasiassa. Suomen kentistä mukana on Linna Golf ja naapurimaa Viron kentistä Estonian Golf & Country Club. Kaksikko on kovassa ja maineikkaassa seurassa, sillä yhteenliittymään kuuluu melkoisia mammutteja Emiratesista Le Nationaliin ja Finca Cortesista Black Mountaniin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje