15.–22.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Poliisin arvio: Tiger Woodsilla ylinopeutta onnettomuushetkellä jopa 65 kilometriä tunnissa

Woodsin kuljettama auto vaurioitui onnettomuudessa pahoin. Kuva Getty Images

Woods toipuu saamistaan vammoista pitkään, mutta selviää onnettomuudesta ilman muita jälkiseuraamuksia.

Los Angelesin piirikunnan poliisin mukaan Tiger Woodsin helmikuisen onnettomuuden kaksi keskeisintä syytä olivat huomattava ylinopeus sekä kuljettajan kyvyttömyys ohjata ajoneuvoaan tien mutkassa.

Poliisin mukaan Woodsin ajoneuvo kulki onnettomuuden sattuessa olosuhteisiin nähden vaarallista nopeutta, poliisin arvion mukaan noin 135–140 kilometriä tunnissa. Tieosuudella on 45 mailin eli noin 72 km/h:n nopeusrajoitus. Woodsilla oli poliisin arvion mukaan ylinopeutta siis noin 65 kilometriä tunnissa. Poliisi kertoi selvittäneensä onnettomuuden yksityiskohtia muun muassa auton ”mustan laatikon” avulla.

Mitään viitteitä siitä, että Woodsin ajokunto olisi ollut heikentynyt, ei poliisin mukaan ole löytynyt. Woods ei ole saamassa onnettomuudessa syytteitä, eikä häntä poliisin mukaan aiota edes sakottaa.

45-vuotias Woods ajoi helmikuun 23. päivänä noin kello seitsemän aamulla Genesis GV80 autoa Hawthorne Avenueta pohjoiseen Palos Verdesin alueella. Hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja sinkoutui viereisen kaistan yli tien toiselle puolelle harvapuiseen metsikköön. Pahoin vaurioitunut auto jouduttiin leikkaamaan auki ennen kuin Woods saatiin ulos ajoneuvosta.

Woods sai onnettomuudessa erityisesti vaikeita jalkavammoja ja pahoja luunmurtumia. Hän kotiutui sairaalasta vasta kolme viikkoa myöhemmin. 15-kertainen major-voittaja toipuu nyt onnettomuudesta kotonaan, eikä hänen odoteta palaavan kilpakentille vielä pitkään aikaan. Mahdollista on sekin, että helmikuinen onnettomuus päätti Woodsin koko peliuran huippugolfissa.

Lue seuraavaksi: Raju kolari ei uhkaa Tiger Woodsin henkeä, mutta päättikö se golfuran?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)