7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

PGA Tourin lähetykset siirtyvät MTV Total -kanavavalikoimaan

PGA Tourin lähetykset kuuluvat jatkossa Suomessa MTV:n urheilutarjontaan. Kuva: Getty Images

Huippugolfin ystävät voivat huokaista helpotuksesta, sillä pitkä epävarmuus PGA Tourin lähetysten jatkumisesta Suomessa on päättynyt. MTV Oy ilmoitti tiistaina, että Yhdysvaltain kiertueen lähetykset siirtyvät Viasatilta MTV Totalin kanavavalikoimaan. Uusi C More Golf -kanava aloittaa uudenvuodenyönä 1.1.2016.

Kanavan ohjelmistoon kuuluvat PGA Tourin lisäksi Champions Tour, Web.com Tour sekä makasiiniohjelmia ja koosteita turnausten huippuhetkistä.

”Golf tuo uuden ja mielenkiintoisen lisän urheilutarjontaamme. PGA Tourilla pääsee seuraamaan maailman parhaita golfaajia lähes viikoittain ja vuoden ympäri”, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero sanoo kanavan sivuilla.

”Golfin huipulla on mm. nuorten supertähtien nousun myötä ahdasta. Jokainen kisa tarjoaa siten jännitystä ja huippusuorituksia täydet neljä iltaa torstaista sunnuntaihin.”

Suoraa lähetystä pelkästään PGA Tourin noin 40 turnauksesta on luvassa ensi kauden aikana yli 750 tuntia. Vuosi käynnistyy turnausvoittajien kutsukisalla. Tournament of Champions pelataan Havaijilla 7.-10. tammikuuta.

Champions Tourilta on luvassa lähetyksiä 20 ja Web.com Tourilta kymmenestä turnauksesta.

C More Golf HD -kanava näkyy kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkon MTV Total – ja MTV Total Sport -tarjonnassa. MTV Katsomossa C More Golf näkyy MTV Total Sport -tarjonnassa. Kisat esitetään alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella. Kanavan muu ohjelmisto on osin ruotsinkielistä.

Viasat televisioi ensi vuonna Suomessa golfin European Tourin ja LPGA Tourin kilpailut, major-turnaukset lukuun ottamatta US Mastersia sekä Ryder Cupin.

Ladies European Tourin lähetysoikeudet Suomessa vuoden 2017 loppuun saakka omistaa Eurosport. Se näyttää kisoista lyhyet koosteet ja mahdollisesti myös suoria lähetyksiä. Sopimus kattaa myös Solheim cupin 2017 lähetysoikeudet.

Lähde: MTV.fi

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (13 kpl)

 • Golfia Telkusta says:

  Sillä lailla. Nyt sitten Europan Tour ja PGA ovat eritoimijoilla, joten pitäisi ostaa kaksi kanavapakettia, että voi seurata golfia telkusta. Toiselle 24,90 ja toiselle 29,90. Tää meni juuri niinkuin toivottiin. No eipähän enää tartte seurata kumpaakaan. Pitäkää tunkkinne!

 • Innokas says:

  Kukas sitten lähettää US Mastersin ja Ryder Cupin? Masters ilmeisesti nelosella tämän vuoden tapaan? Entäs Ryder Cup?

 • maikkip2 says:

  Me ollaan golf-harrastajamielessä pikkuruinen maa ja minä ainakin olen kiitollinen edes mahdollisuudesta katsoa golfia. En voi kuvitellakaan, että Yle ottaisi kanavilleen tuntiikausien golflähetyksiä, ei myöskään Maikkari tai muut nk. ilmaiskanavat, normaalitarjontaan. Jonkun täytyy kuitenkin maksaa oikeuksista, miksi jonkun muun kuin ohjelmien katsojien? Kanavia ei onneksi nykyään tarvitse ottaa pitkillä sopimuksilla, joskus saa jopa viikonloppudiilejä. Olen tosi iloinen, että meillä on edes katsomisen mahdollisuus, eipä sitäkään ole montaa vuotta ollut ja PGA meinasi loppua jo kokonaan. Minun puolestani Yle saisi pitää tunkkinsa – siitä joudun maksamaan katson ohjelmia tai en. Maksukanavat voin itse valita ja priorisoida omat menoni. Golfklubit voisivat laajentaa tilojensa käyttöä ja tarjota kisoja muutenkin kuin normaaleina aukioloaikoina. Tämänkään lysti ei ole kenellekään ilmainen, kuka sen maksaisi? Viasatin tarjonnassa on useita lajeja, twitterissä kiitellään katsomisen mahdollisuudesta, golfarit valittavat ja haukkuvat. Kuka kohta viitsii edes yrittää.

 • maikkip2 says:

  Viasat näyttää Ryder Cupin, vaikka MTV omaan PGA-uutiseensa laittoikin Ryder Cupin kisakuvan.

 • Kolffari says:

  Jos haluaa katsoa kattavasti huippugolfia, pitää hommata kaksi maksukanavapakettia, Maikkarilta ja Viasatilta, ja niiden lisäksi ostaa US Masters Neloselta. Onko järkeä?

 • tukiainen says:

  Ostaa, maksaa, ym. Hakekaa sosiaalihuollosta tukirahaa. Ei kaikkea voi saada ilmaiseksi!Älä aina vinkuko toivoo asuntotukitoimeentulotukitukitukituki.

 • al says:

  Uutena kanavana molempiin kanavapaketteihin avataan 1.1.2016 alkaen C More Golf HD, jolta golfin ystävät voivat seurata esimerkiksi maailman arvostetuinta ja kovatasoisinta, Yhdysvalloissa pelattavaa PGA Touria ja legendojen golf-kiertue Champions Touria. sain juuri moisen mailin ja alkaa wituttaa tää kanavamyynti, ja just elisan kaveri soitti ja tarjosi viasatin pakettia vuosihintaan … että silleen tarvii molemmat kanavat jos haluaa seurata golfia kunnolla

 • Dildo says:

  Tekee 54,80 kuukaudessa eli melkein 1,83 euroa päivä. Tuolla rahalla saa puoli bisukkaa baarista, ostaa kolmanneksen yhdestä titun prov1-pallosta ja saa kitistä naama verellä tällä palstalla. Btw. On muuten 4,5 kertaa kalliimpaa ku Ylen tuijottaminen, siis jos kitisijöillä on semmoset tulot, että pitää maksaa maksimivero.

 • Heikki says:

  Golfin katsojaa laitetaan taas kuivana numero kakkoseen. Onko ihmisillä kokemusta PGA Tour live -palvelusta?

 • Golfia Telkusta says:

  Selvästi huomaa, että kavereilla ei ole tv:stä ollut koskaan ostokanavia halussa. Onhan se vielä mullakin Viaplay ja näkyy PGA ja Europan Tour. Molemmat itsessään on aika surkeeta ( ainakin Europan Tour). Nyt nuokin hajoitetaan kahtia kahdelle kanavalle. Ennen seurattiin Viaplayta ja kirottiin 4:sta kun hommasi omalle kanavalle Masterin. Nyt kirotaan kaikkia kolmea. Kiitokset koko Suomen golfaavalta kansalta. Nyt ei minun rahoja saa kukaan noista toimijoista. Taidan hommata välityspalvelimen kautta harmaana.

 • lehtiskä says:

  Parasta olisi, jos Mtv:n kavapaketti näyttäisi myös Euroopan turnamentit, samoin naisten pääkiertueet. Mikä olisi se taho, joka tällaista asiaa voisi lähteä ajamaan?

 • Helppoheikki says:

  Ei ole kallista kun hankkii oikean kortin koneeseen. Kaikki golfit ja formulat 5,- kuukaudessa. Luultavasti sama toimii ensi vuonnakin. Etsivä löytää?

 • jony says:

  Otin viimeksi US Masters Neloselta ja menipä rahat hukkaan kun ei lähetys toiminut kuten luvattiin, joten suoraa lähetystä ei voint pätkimisen vuoksi katsoa vaan oli tyydyttävä nauhotuksiin. että sillai… helpparissa vain voivotiltiin