NHL-tähti Teuvo Teräväinen haastaa Suomen ykkösgolfarin Mikko Korhosen vappukisaan - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

NHL-tähti Teuvo Teräväinen haastaa Suomen ykkösgolfarin Mikko Korhosen vappukisaan

Mikko Korhonen laittaa perjantaina Teuvo Teräväisen golftaidot testiin. Kuva: Getty Images

Kaksikon kohtaaminen tulee nähtäville suorana lähetyksenä Viasat Urheilun Facebookiin.

NHL-jääkiekkoilija Teuvo Teräväinen ja European Tour -pelaaja Mikko Korhonen kohtaavat toisensa perjantaina vapunpäivänä kello 17 Nokian River Golfin kentällä järjestettävässä kilpailussa.

Kyseessä on yhdeksän reiän lyöntipelikisa, joka myös esitetään suorana lähetyksenä Viasat Urheilun Facebook-tilillä.

Teräväinen, 25, on vuoden 2015 Stanley Cup -voittaja yllettyään joukkueensa Chicago Blackhawksin kanssa NHL-mestaruuteen. Vuotta aikaisemmin Teräväinen voitti U20-ikäluokan MM-kultaa. Hänen tasoituksensa golfissa on 7.0.

Korhonen, 39, on pelannut menestyksekkään uran Euroopan pääkiertueella voitettuaan muun muassa kaksi turnausta. Hän on myös Suomen tämänhetkinen ykkösgolfari.

”Kenttäolosuhteet paranevat päivä päivältä ja on ilo saada Mikko Korhonen ja Teuvo Teräväinen River Golfin kentälle. Järjestelyt ovat onnistuneet ensiluokkaisen hyvin ja hieno golf-perjantai on jälleen tarjolla”.  sanoi Nokia River Golf, toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen.

Winnipeg Jetsin NHL-hyökkääjä Patrik Laine ja Suomen tuorein ET-voittaja Sami Välimäki kohtasivat toisensa samanlaisessa golfkisassa pari viikkoa sitten, niin ikään Nokia River Golfin kentällä.

”Ensimmäinen taisto Sami Välimäen ja Patrik Laineen välillä sai loistavan vastaanoton ja nyt saadaan uunista ulos vähintäänkin yhtä kova pari. Suorat urheilulähetykset ovat edelleenkin harvassa ja olen iloinen, että pystymme tarjoamaan tämän urheilun ystäville”, kertoi lähetyksen selostava NENT Group Finlandin vastaava urheiluasiantuntija ja selostaja Antti Mäkinen.

Tapahtuman järjestäjä pyytää seuraamaan kisaa Facebookin välityksellä, sillä kentälle on yleisöltä pääsy kielletty.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)