30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]

Michael Campbell isännöi Tigerin kutsukilpailussa

Michael Campbell otti ohjat käsiinsä Target World Challengesssa © Getty Images

Michael Campbellilla ei ollut viimevuonna mitään asiaa suuriin kutsuturnauksiin. Nyt US Openin ja reikäpelimestaruuden voittajana hänelle avautuvat ovet kaikkialle minne uusi-seelantilainen vain haluaa. Tiger Woodsin isännöimässä Target World Challengessa Michael Campbell soitti ensiviulua vauhtiin päästyään. Reiät 7-14 hän pelasi kahdeksan alle. Viimeisellä reiällä viheriön takaa tullut bogey esti kenttäennätyksen synnyn. Tulos 63 jätti ailahtelevasti pelaavan Darren Clarken (65), Padraig Harringtonin (68) viiden lyönnin päähän. Tigerilla (72) on yhdeksän lyöntiä kirittävää, kolmellakin kierroksella se vaatii hyvää peliä ja onnekkaita pomppuja Campbellin kukistamiseksi. Michael Campbell näytti jo keskiviikon pro-amissa virettään pelattuaan 65. Woods voitti viimevuotisen kilpailun ja syksyn kisat ovat 30-vuotispäiviinsä valmistautuvalle ( 30.12) mestarille olleet menestyksekkäitä. Hän oli toinen Shanghaissa, voitti Japanissa , samoin PGA Grand Slamin Hawaijilla. Skineissä Tiger jäi Fred Funkin varjoon , mutta omassa kutsuturnauksesaan hän haluaa varmasti näyttää taistelijanluontonsa. Kuudesta eurooppalaisesta Tigerin edellä on myös Thomas Björn (70). Kisan hännillä ovat tuloksella 76 Davisl Love III sekä Hongkongin voittaja Colin Montgomerie. Kilpailun voittaja ansaitsee 1,3 miljoonaa taalaa.