[13][26]
Ajankohtaista

Juha-Pekka Peltomäki ja Hanna-Leena Salonen voittoihin Kotkassa

Hanna-Leena Salonen voitti kotikentällään.

Juha-Pekka Peltomäki voitti Sony Cybershot Openin Kotkassa. Peltomäen lopputulos oli -8 (208).Voitto oli Peltomäen ammattilaisuran ensimmäinen, amatööriajoiltakaan ei merkittäviä ykköstiloja ole. Isoveljensä Jyryn varjossa Juha-Pekasta on kuitenkin kasvanut kansallisen tason pelimies, voitto antaa varmasti uskoa jatkoa varten. Keimolaa edustava ja siellä juniorina aloittanut Peltomäki johti kisaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien eikä viimeisellä kierroksella antanut muiden yllättää itseään. Lähimmäksi pääsi Panu Kylliäinen, joka pelasi sunnuntaina 67 ja jäi lopulta vain lyönnin päähän voittajasta. Kolmas oli Toni Karjalainen, tuloksella -4 (212). -Olin yllättävän rauhallinen koko päivän ja peli sujui mukavasti, kommentoi Peltomäki. Parhaan amatöörin palkinnon jakoivat Walesilainen James Williams ja Kimmo Lindberg, he olivat jaetulla 5. sijalla. Naisten kilpailun voiton vei Hanna-Leena Salonen, tuloksella +5 (221). Kotikentällään pelaava Salonen voitti saman kilpailun myös viimevuonna. Toiseksi tuli, myös Kymen Golfia edustava, Ursula Tuutti tuloksella +6 (222). Kolmas oli Sohvi Härkönen, +7 (223). Naisten kilpailu oli hyvin tiukka aivan viimeisille rei’ille asti, Tuutti kävi jo johdossakin 12 reiän jälkeen mutta Salonen pelasi lopun tarkemmin ja vei voiton. -Usko meinasi mennä 14:lla tekemäni virheen jälkeen, mutta onneksi jaksoin vielä taistella loppuun asti, kuvaili voittaja tunteitaan kierroksen jälkeen.

FGT:n leaderboard, miehet