Isä ja poika tekivät Ahvenanmaalla hole in onen samalla kierroksella! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Isä ja poika tekivät Ahvenanmaalla hole in onen samalla kierroksella!

Anders ja Igor Idman kokivat ikimuistoisen päivän upealla Slottsbanan-kentällä.

Anders ja Igor Idmanin sunnuntainen pelikaveri teki kaksi viikkoa aikaisemmin albatrossin. Kaikki onnistumiset syntyivät Slottsbanan-kentän etuysillä.

Hole in onen tekeminen säväyttää aina, oli kyseessä sitten tekijänsä ensimmäinen, toinen tai vaikka kymmenes holari. Vielä upeampaa on, jos saman peliryhmän jäsenistä toinenkin pelaaja onnistuu tempussa samalla kierroksella.

Näin kävi viime viikon sunnuntaina isälle ja pojalle, Anders ja Igor Idmanille, Ålands Golfklubbin Slotsbanan-kentällä. Ensimmäisestä hole in onesta vastasi Igor, joka käytti kentän nelosreiällä mailanaan pitching wedgeä.

Vieläkin täydellisemmäksi upea päivä muuttui vain hetkeä myöhemmin kentän yhdeksännellä reiällä, kun Anders Idman tempaisi bägistään rautakahdeksikon, ja iski pallonsa yhdellä lyönnillä oikeaan osoitteeseen.

”Oli kyllä mieletön kokemus. Olen pelannut golfia lähes 20 vuotta, ja tämä oli toinen hole in oneni. Ensimmäinen tuli noin 15 vuotta sitten”, Anders Idman kertoi Golfpisteelle.

Sunnuntai oli Idmanin viimeinen kesälomapäivä, joten hauskemmin ei olisi voinut hänen lomansa iltakierroksella päättyä. Anders teki holarinsa Titleistin AVX-pallolla ja Igorilla oli pallonaan saman merkin NXT Tour.

”Hole in one -palloja meillä ei enää valitettavasti ole, ne lojuvat meressä. Mutta sellaista golf on, aina tulee ylä- ja alamäkiä”, Anders Idman nauroi.

Idmanien hole in onet on ikuistettu tyylikkäästi ÅGK:n klubitalon seinälle. Kuva: Anders Idmanin kuva-albumi

Idmanien lähipiirissä onnistuttiin aiemmin elokuussa hole in oneakin harvinaisemmassa tempussa. Heidän sunnuntainen pelikaverinsa, Igorin kummisetä, Peter Berndtsson teki kaksi viikkoa sitten Slottsbanan-kentän kakkosväylällä albatrossin.

”Kannattaa tulla Ahvenanmaalle pelaamaan. Täällä tapahtuu!”Anders totesi.

Igor Idman, 13, pelaa golfia kolmatta kautta, mutta käy kentällä varsin satunnaisesti. Holarikierros oli hänelle vasta kolmas tänä vuonna. Igorin tasoitus liikkuu 24:n tuntumassa, isä-Andersilla se on tarkalleen 5,9.

Maarianhaminassa asuvat Idmanit eivät ole vielä juhlineet holareitaan, mutta sekin päivä on tulossa.

”Käymme sopivan tilaisuuden tullen ulkona syömässä”, Anders Idman sanoi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje