- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hiihtolomasta tuli golfloma – Vihdissä golfataan ja lasketellaan hiihtolomaviikolla

Laskettelu ja hiihtäminenkin onnistuvat hiihtolomalla, mutta koskaan aiemmin etelässäkään ei hiihtolomalla pelattu golfia, ainakaan ilmaiseksi.

Vihti Golf tarjoaa kaikille koululaisille ilmaiset pelit koko hiihtoloman ajan. Kenttä on hiihtolomalaisten vapaasti käytettävissä mukaan lukien kisat, joita hiihtolomaviikolla pelataan muutama.

Lauantaina 15.2. pelataan hiihtoloman avaus-scramble, tiistaina 18.2. perhe-scramble ja sunnuntaina 23.2. laskiais-scramble.

”Lapsille on ohjattua toimintaa rinteiden puolella. Rinteethän ovat avoinna, samoin murtomaahiihtolatu. Hiihtolomalla siis pääsee hiihtämään ja golfaamaa, vaikka samana päivänä”, hehkuttaa yrittäjä Janne Uotila.

Uotilan mukaan laskettelijoita ei ole riittänyt rinteisiin normaaliin tapaan. Hiihtoladulle suuntaavat kaikkein innokkaimmat harrastajat.

”Tykkiladulla on hiihtäjiä ollut. Mutta jos ei ole luonnonlunta, niin siellä ovat vain kaikkein innokkaimmat aktiivit. Sunnuntaihiihtäjä, joita suomalaisista on valtaosa, ei liiku ennen kuin maassa on kunnolla lunta ja maisema on talvinen”, Uotila sanoo.

Paniikkinappulalle Uotilan käsi ei hapuile, vaikka talvi on ollut vaikea.

”Tässä on aika monenlaisia talvia nähty. Ihmisen muisti on perin lyhyt, mutta ei tämä tarkoita sitä, että talvet tulevat jatkossa aina olemaan tällaisia”, hän sanoo.

Tämä talvi kuitenkin on, ja sen ansiosta hiihtolomalla pääsee nyt golfkentälle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje