18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste Teetime mahdollistaa kierroksen varaamisen ja maksamisen 120 kentälle Suomessa

Golfpiste ja NexGolf solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka kautta syntyi muun muassa Golfpiste Teetime -palvelu.

Golfarin peliajan varaaminen helpottuu ensi kaudella. Suomen suosituin golfin verkkopalvelu Golfpiste.com ja maamme johtava seurapalvelujärjestelmä NexGolf ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka tuloksena kehitetään uusi kaikille golfin harrastajille suunnattu ajanvarauspalvelu.

Golfpiste Teetime -palvelun kautta voi varata peliajan lähes kaikille Suomen golfkentille. Tiiaikoja voi hakea ja varata kaikilta NexGolf-kentiltä, joita on tällä hetkellä noin 120 kappaletta. Palvelu rakennetaan talvikauden aikana, ja se on käytettävissä ensi pelikaudella.

”Golfarit ja palveluntarjoajat kohtaavat jatkossa entistä suoremmin ja tehokkaammin. Siitä tässä yhteistyössä ja digitalisaatiossa yleensä on kyse. Yhdistämällä resurssejamme voimme kehittää uusia ja entistä parempia digitaalisia palveluita, joista hyötyvät kaikki golfin harrastajat sekä koko golftoimiala”, Golfpisteen liiketoimintajohtaja Sami Markkanen toteaa.

”Teetime.fi -palvelumme varausten määrä kasvoi tällä kaudella peräti 114 prosenttia noin 190 000 vierasvaraukseen. Tästä on hyvä jatkaa, kun Teetime.fi yhdistyy Golfpisteen portaaliin. Koen, että koko ala hyötyy huomattavasti siitä, että vierasvaraukset voi tehdä yhdestä selkeästä paikasta”, toteaa NexGolfin toimitusjohtaja Jere Polvi.

Golfpiste Teetime -palvelussa pelaaja voi hakea vapaita peliaikoja monilla eri kriteereillä. Varaaminen ja maksaminen onnistuvat saumattomasti yksillä tunnuksilla. Myös kilpailuihin ilmoittautuminen helpottuu merkittävästi. Golfpisteen kilpailuhaun kautta voi suoraan ilmoittautua kilpailuun ja maksaa kilpailun osallistumismaksun.

”Tiiaikojen helppo etsiminen ja varaaminen on golfarille aivan keskeinen asia, mutta palvelustamme hyötyvät myös kentät. Golfkentille Golfpiste Teetime on entistä tehokkaampi markkinapaikka ja myyntikanava, jota täydentää muun muassa pelipaketteja, sarjakortteja ja kenttien muita tuotteita tarjoava Golfpiste Verkkokauppa. Golfpisteen kanavissa kentät voivat tarjota tuotteitaan pelaajille entistä paremmin ja juuri oikeassa kohdassa”, Sami Markkanen sanoo.

”NexGolf on yli 20 vuotta toiminut Suomen markkinaan kehitetty ohjelmisto, jonka kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa jatkuu entistä vahvempana. Yhteistyö Golfpisteen kanssa tuo kehittämiseen mahtavan lisämausteen, kun pääsemme integroimaan palveluitamme Golfpisteen palveluihin ja Golfpiste.com mediaan. Tarjoamamme on jo nyt ylivertainen kokonaispaketti kentille ja kehitys tulee kiihtymään entisestään”, kommentoi NexGolfin tuotepäällikkö Visa Poropudas.

Golfpiste Teetime -palvelussa jokainen varaus on todennetun henkilön tekemä. Tiiajan maksaminen etukäteen vähentää niin sanottuja ”no-show”-tapauksia, joissa tiiajan varannut pelaaja ei ilmestykään paikalle. Tiiaikojen saatavuus paranee, ja koko varaamisprosessi on sekä kentälle että pelaajalle sujuva ja turvallinen.

Uuden yhteistyön käynnistyessä Golfpiste lopettaa Golfbox-järjestelmän edustamisen Suomessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (12 kpl)

 • Möllikkä says:

  Teetime onkin ollut kätevä vieraskenttien lähtöjen varaamiseen. Kai se pitää sotkea loputtomilla mainoksilla.

  Eipä kyllä montaa Golfbox käyttäjää jää Suomeen. N. 10 kpl.

 • MREX says:

  Tulee mieleen tiiajan peruuttaminen ja maksun palautus. Mikä tilanne kun kenttä onkin kiinni? Kaipa näitä on mietitty kun tuollainen sopimus on tehty.

 • KL1 says:

  Sekoitanko johonkin toiseen palveluun vai eikös tämä Teetime ollut maksullinen varausjärjestelmä? Jos niin on, niin eikö olisi kohtuullista kertoa artikkelissa kuinka paljon varaaja joutuu varauksestaan maksamaan ylimääräistä verrattuna varaamiseen suoraan ao. kentältä?

  Vai onko tämä uusi varaussysteemi maksuton? Siinä tapauksessa asiaa toki kannattaa mainostaa oikein kunnolla.

  Kuinka on, maksullinen vai maksuton?

 • Putti-Possu says:

  Espanjassa pelanneille on tutuksi tullut teetimesbooking.com nettivaraussysteemi.

  Siinä on kaksi vaihtoehtoa: 1) varaa maksamalla noin 2 € varausmaksun, jonka jälkeen maksat greenfeen klubilla ja 2) varaa maksamalla koko summan. Molempiin sisältyy palvelun fee, mutta jälkimmäisessä vaihtoehdossa golfkenttä maksaa sen. Toisaalta varaus on non-refundable eli rahoja ei saa takaisin, jos mieli muuttuu. Sen sijaan jos kenttä menee kiinni (minulle kävi näin koronan ensiviikkoina), niin kenttä hyvittää luottokorttia.

  Hyvin toimiva palvelu, jossa näkyy selvästi myös tarjousajat, eli näkee millä hinnalla pääsee pelaamaan jos valitsee early birdie tai twilligh tai muita ei-ruuhkaisia aikoja. Tämä on minusta suurin ero verrattuna teetime.fi palveluun. Toivottavasti uusittu palvelu on mahdollisimman lähellä tätä teetimesbooking-palvelua.

  KL kysyi ”maksuton vai maksullinen” ja maksuton tarkoittaa aika usein rajoitettua käyttöä ja pakkoa ottaa vastaan mainoksia – kuten eBirdie palvelussa. Minulle tuo eBirdien liiketoimintamalli aiheuttaa lähinnä ärsytystä ja toivonkin selkeämpää ”maksat jotain kun käytät” mallia.

 • Night Driver says:

  Tiedättekö kuinka paljon kenttä joutuu maksamaan Teetimesta varatusta lähdöstä? Käyttäjällehän tuo osuus ei näy suoraan.

 • KL1 says:

  P-P kirjoitti: ’Siinä on kaksi vaihtoehtoa: 1) varaa maksamalla noin 2 € varausmaksun, jonka jälkeen maksat greenfeen klubilla ja 2) varaa maksamalla koko summan. Molempiin sisältyy palvelun fee, mutta

  jälkimmäisessä vaihtoehdossa golfkenttä maksaa sen.’

  Voihan tuon kauniisti noinkin sanoa, muttei se pidä paikkaansa. Kenttä vain tilittää eteenpäin rahan, jonka sinä olet maksanut. Varaaminen siis maksoi sinulle erillisen maksun, teit niin tai näin. Tämä oli juuri se mitä tästä teetimestä halusin tietää.

 • KL1 says:

  Onko tämä nyt kuitenkin se sama palvelu, joka lanseerattiin joitakin vuosia sitten ja joka veloitti neljä (4) euroa jokaisesta varauksesta ja vielä per pelaaja?