Golfia netissä: Lätkäjätkä ummikkona golfkentälle - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfia netissä: Lätkäjätkä ummikkona golfkentälle

Mikael Granlund jakaa vinkkejään kollegalleen.

Monelle golfin ystävälle Pallon viemää -sarja on tullut takavuosina tutuksi tv:n puolelta. Tänä syksynä sarja saa jatkoa, mutta tv:n sijaan uudet, nimeä ”Jokerit Goes to Golf” kantavat jaksot ovat nähtävissä Elisa Viihteessä.

Tuttu aisapari Timo Repo–Riku Aarnio ottaa siipiensä suojiin golfissa täysin ummikon jääkiekkoilija Eetu Pöystin.

Jokerien KHL-joukkueessa kiekkoilevan Pöystin golfuran kehittymisen lisäksi sarjassa vilahtavat mm. Mikael Granlund, koomikko ja näyttelijä Jukka Laaksonen, alppihiihtäjä Andreas Romar ja mentalisti Noora Karma.

Vankempaa golfosaamista edustavat Euroopan pääkiertueilla pelaavat Noora Tamminen ja Mikko Korhonen.

Viihteellisen sarjan jaksot ovat 8–12 minuutin mittaisia. Jaksoja on luvassa kymmenkunta. Tarkat lähetysajat ovat vielä tarkentumatta, mutta sen verran on kerrottu, että sarja alkaa pyöriä Elisa Viihteessä lokakuun puolivälissä.

”Viime vuonna Elisa Viihteessä pyörinyt Sami Hedberg Goes to Golf oli saitilla katsotuimpia pätkiä, joten odotukset Jokerit Goes to Golfilla ovat aika isot”, sanoo ohjelman juonnoista vastaava Repo.

”Halusimme tehdä Hedbergille jatkoa, ja osoittaa, että kaikilla on mahdollisuus oppia laji. Se tietenkin vie enemmän aikaa kuin huippu-urheilijoilla, jotka oppivat todella nopeasti. Eetu esimerkiksi oppi välittömästi pelaamaan. Hän löi elämänsä ensimmäisen draivin Vuosaaressa, eikä siihen rangella tila riittänyt”, Repo hehkuttaa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje