23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf jatkaa Viaplayn ja Viasatin tarjonnassa vuoteen 2024

Viasat-kanavan ja Viaplay-suoratoistopalvelun kautta on jatkossakin nähtävissä tuhti paketti golfia. Kolmen majorin lisäksi tarjontaan lukeutuvat WGC-kisat, kahdeksan Rolex Series -kisaa sekä Ryder Cup.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) on jatkanut golfin pohjoismaisia mediaoikeuksia vuoteen 2024 asti. Major-turnaukset US Open, The Open ja PGA Championship näkyvät jatkossakin yksinoikeudella Viasatin urheilukanavilla sekä Viaplay-suoratoistopalvelussa.

Kolmen major-turnauksen lisäksi NENT Groupin hallinnoimiin mediaoikeuksiin lukeutuvat LPGA Tour sekä Eurooppa Tour -paketti, joka sisältää World Golf Championshipin kilpailut, kahdeksan Rolex Series -kisaa sekä maailman seuratuimpiin urheilutapahtumiin lukeutuvan Ryder Cupin.

Lisäksi NENT Group on hankkinut mediaoikeudet vuoteen 2024 asti myös seuraaviin kilpailuihin: AIG Women’s British Open, Senior Open Championship sekä The Amateur Championship eli British Amateur Open.

”Viasat ja Viaplay ovat jatkossakin parhaan live-golfin ensisijainen koti Pohjoismaissa. Sopimus myös vahvistaa NENT Groupin asemaa parhaiden urheiluelämysten tarjoajana Pohjoismaissa”, toteaa Nordic Entertainment Group Finlandin urheilusta vastaava tuottaja Ville Klinga.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

 • golftintti says:

  Ja nyt Ville Klingalta suora vastaus:
  Sisältyykö tähän sopimukseen alkuperäiskielisen selostuksen valinta?
  — nythän vastaus selostuksen puuttumiseen on se, että oikeuksia siihen ei ole.
  Se ratkaisee ainakin meillä Viasatin tilauksen jatkumisen, muita vaihtoehtoja
  on jo olemassa.

  • OikeaJuuso says:

   Olen samaa mieltä siitä, että suomiselostuksella katsomiseta ei tule samaa arvoa investoinille.
   Olisi mielenkiintoista nähdä Mastersin tilastot, moniko valitsi englanninkielisen selostuksen?

   Se on kuulkaas Tyryt ja muut niin, että se teidän höpöttely haittaa sitä kisan seuraamista. Suomigolfin tilasta ja omista kisoista pöliseminen kuuluu muualle. Kuunnelkaa pari kisaa EPGA -Tourin selostuksia ja oppikaa pari juttua: 1) voi olla välillä hiljaakin 2) kun puhut, puhu siitä mitä ruudussa tapahtuu 3) ole jokaisen pelaajan suhteen positiivinen ja lopputuloksen ennusteita ei tarvita

 • Bunkkeripete says:

  Kyllä tuo on jo aika vankka paketti suomalaisin silmin katsottuna. ET:n lisäksi näkyy vajaa kymmenen kisaa, joissa koko maailman kerma on paikalla. Ainoa miinus on Mastersin puuttuminen. Joskin se on iso miinus. Jos se vielä saataisiin mukaan, vähenisi varmaan selostajapurnauskin. Naisissa näkyy LPGA:kin, mutta sen lähetysajat tuntuvat olevan aika usein ihan sydänyöllä, joka vaikeuttaa sen seuraamista näillä leveys(tai pituus)asteilla.

 • Finnwin says:

  ”Kolmen major-turnauksen lisäksi NENT Groupin hallinnoimiin mediaoikeuksiin lukeutuvat LPGA Tour sekä Eurooppa Tour -paketti, joka sisältää World Golf Championshipin kilpailut, kahdeksan Rolex Series -kisaa sekä maailman seuratuimpiin urheilutapahtumiin lukeutuvan Ryder Cupin”.
  Toivotaan, että tuo Eurooppa Tour – paketti pitää sisällään normikilpailutkin eikä ainoastaan WGC- ja Rolex-kisoja ja Ryderia.