16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Esitä oma kysymyksesi Golfliiton uudelle puheenjohtajalle

Hanna Hartikainen on maaliskuussa 60 vuotta täyttävän Golfliiton ensimmäinen naispuheenjohtaja.

Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen vastaa helmikuun Golflehdessä lukijoiden ja golftoimialan vaikuttajien esittämiin kysymyksiin.

Suomen Golfliitto täyttää ensi vuonna kunniakkaat 60 vuotta. Marginaalilajin yhdistyksestä Suomen suurimpiin kuuluvaksi lajiliitoksi kehittynyttä Golfliittoa johtaa juhlavuoden käynnistyessä ensimmäistä kertaa nainen, Hanna Hartikainen. Se sopii hyvin kuvaan, sillä vuosi 2017 on Golfliitossa myös naisten ja tyttöjen golfin teemavuosi.

Vuoden 2017 ensimmäinen, helmikuun 8. päivä ilmestyvä Golflehti yhdistää kerralla monta asiaa ja kysyy kansi- ja pääjutussaan 60 kysymystä Hanna Hartikaiselta.

Koko golftoimiala on kohdistanut Hartikaiseen valtavat odotukset. Hänestä odotetaan lajin kokoavaa voimaa, joka saa paikoin eripuraiset toimialajärjestöt keskustelemaan rakentavasti ja toimimaan Suomi-golfin parhaaksi. Entistä paremman yhteistyön nimiin vannotaan nyt koko toimialalla. Siksi Golflehden juttukin tehdään yhteistyössä toimialan vaikuttajien sekä golftuotteen loppukäyttäjien, tavallisten harrastajien kanssa.

Golflehden toimitus haastaa toimialan keskeiset tahot ja henkilöt esittämään oman kysymyksensä uudelle puheenjohtajalle. Saman haasteen esitämme kaikille Golflehden ja Golfpiste.com:n lukijoille: mitä sinä haluaisit kysyä Hanna Hartikaiselta? Kysymyksesi voi olla kevyt ja viihteellinen, syvä ja analyyttinen tai mitä tahansa siltä väliltä.

Golflehden toimitus valitsee ehdotuksista 60 kysymystä, joihin Hanna Hartikainen Golflehdessä ja Golfpiste.com:n verkkosivuilla helmikuussa vastaa.

Esitä alla oma kysymyksesi ja täytä lomakkeen muut kentät. Kunkin kysymyksen esittäjän sekä hänen edustamansa järjestön, golfyhteistön tai kotiseuran nimi julkaistaan Golflehden ja Golfpiste.com:n aihetta käsittelevissä jutuissa. Vastaathan vain omalla nimelläsi.

Kiitos yhteistyöstä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje