EA Sportsin ja Woodsin yhteistyö päättyi - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

EA Sportsin ja Woodsin yhteistyö päättyi

Tiger Woodsia ei nähdä jatkossa EA Sportsin uutuuspelien kannessa. Kuva: All Over Press

Tiger Woods ja Electronic Arts ovat sopineet hyvässä hengessä yhteistyönsä päättymisestä. Tämä tarkoittaa sitä, että Woodsin nimeä kantavia PGA Tour -videopelejä ei ole enää tulossa markkinoille. EA on kehittämässä uuden sukupolven videopeliä, jonka sisällössä PGA Tourilla on edelleen oma roolinsa.

”Me olemme aina olleet Tigerin suuria faneja, ja haluamme hänelle parasta mahdollista menestystä myös tulevissa pyrkimyksissä”, EA Sportsin toimitusjohtaja Daryl Holt sanoi yhtiön blogissa. ”Matka jatkuu eteenpäin. Haluamme luoda edelleen jotain uraauurtavaa, ja niihin suunnitelmiin PGA Tour kuuluu olennaisesti.”

EA julkaisi Woodsin nimeä kantavia videopelejä vuosina 1998-2013. Jo ennen tämän yhteistyön alkamista yhtiö oli tuonut markkinoille lukuisia PGA Tour -aiheisia pelejä.

McIlroylla pelissä Niken uusi draiveri ja pallo

Nike ei ole vielä esitellyt virallisesti vuoden 2014 uutuuksiaan, mutta merkin muutamat tallipelaajat mukaan lukien Rory McIlroy ovat ottaneet käyttöönsä lähiaikoina lanseerattavat VR_S Covert 2.0 -draiverin ja 2014 RZN -pallon.

Pohjoisirlantilainen käytti draiverin prototyyppiä jo British Openissa, varsinainen malli ilmestyi hänen bägiinsä Korea Openissa parisen viikkoa sitten.

Mailan ulkoisessa tarkastelussa selviää, että uuden VR_S Covert -draiverin cavity-aukko on maalattu valkoiseksi, lisäksi lavan pohjassa on Tour-tunnus. Tarkemmat yksityiskohdat julkistetaan lanseerauksen yhteydessä.

Niken uutuusdraiveri oli käytössä viidellä pelaajalla PGA Tourin kilpailussa Malesiassa. Myös uusi RZN-pallo tuodaan julkisuuteen marraskuun puolella.

Lähde: AP, EA Sports

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje