4.–11.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Dokumentti Kalle Samoojan ensimmäisestä kaudesta pääkiertueella ensiesityksessä Eurosportilla helatorstaina

Pitkässä dokumentissa tutustutaan Euroopan kiertueelle 30-vuotiaana nousseeseen turkulaiseen. Samooja kertoo avoimesti matkasta huipulle, treenaamisesta ja tavoitteistaan.

Kalle Samooja on noussut suomen ykkösnimien joukkoon. Miten nousu Euroopan kiertueelle, ja siellä jo lähelle voittoa, on rakennettu, ja mitä tavoitteita Samooja itselleen tulevaisuudessa asettaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Eurosport 1 -kanavalla sekä Dplay Totalissa helatorstaina 21.5. esitettävässä dokumentissa ”Kalle Samooja – Matkalla Majoreihin”.

Dokumentissa kurkistetaan ammattilaisgolfarin arkeen ja tutustutaan huippu-urheilijan treenaamiseen, taustajoukkoihin ja tulokaskauteen pääkiertueella 2019.

”Dokkarissa on kommentteja valmentajilta, joiden kanssa olen useamman vuoden toiminut. Siinä paneudutaan myös viime kauden käännekohtiin ja puidaan kausi pakettiin. Dokkariin kuvattiin viime vuonna treenimateriaalia fysiikkatreeneistä ja golfkuvaa Italian Openista”, Samooja kertoo.

Normaalin arjen kylkiäisenä Samooja on nauttinut projektin tekemisestä, eikä hän ottanut liiemmin paineita kuvauksista.

”Oli kiva tehdä tällaista projektia, jossa näkee vähän omaa toimintaa muiden silmin. Kamerat eivät juuri koskaan ole vaikuttaneet omaan toimintaani. Oli hienoa, että yhteistyökumppanini halusi toteuttaa tällaisen projektin”, hän sanoo.

Samoojan yhteistyökumppanin, Coolbetin tuottama dokumentti on valmistunut vuonna 2020. Se esitetään ensimmäisen kerran helatorstaina 19.00 ja uusintana Eurosport 1 -kanavalla pe 22.5. kello 19.00, la 23.5. kello 6.00 ja 10.00 sekä ma 25.5. kello 19.00.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje