Camilo Villegasin perheen suuri suru – vakavasti sairastunut lapsi menehtyi - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Camilo Villegasin perheen suuri suru – vakavasti sairastunut lapsi menehtyi

Camilo Villegas. Kuva: Getty Images

Camilo Villegasin Mia-tyttärellä havaittiin alkuvuodesta kasvaimia aivoissa ja selkärangassa.

Yhdysvaltain kiertue ilmoitti maanantaina, että nelinkertaisen PGA Tour -voittajan Camilo Villegasin vuoden ja kymmenen kuukauden ikäinen Mia-tytär on kuollut. Häneltä löydettiin helmikuussa kasvaimia aivoista ja selkärangasta.

Villegas kertoi viime kuussa, että perheen ainoa lapsi on hoidettavana Nicklausin lastensairaalassa Miamissa. Vanhemmat olivat havainneet helmikuun lopulla, että Mia käyttäytyi eri tavalla, ja tutkimukset paljastivat hänen tilansa vakavuuden.

Perheensä rohkaisemana Villegas osallistui kesäkuun puolivälissä Korn Ferry Tourin kilpailuun. Hän oli turnauksen alkupuolella kärjen tuntumassa, mutta putosi lopputuloksissa sijalle 33. Kyseessä on kolumbialaisen ainut kilpailu viimeisten kuukausien aikana.

Villegas mainitsi kisan yhteydessä, että Mia saa kemoterapiaa, ja että lääkäreiden pitäisi osata sanoa toipumisennusteesta enemmän seuraavan parin kuukauden aikana.

”Toivottavasti tämä on vain kuoppa tiessä, ja voimme juhlia sitä päivää, kun hän on jälleen terve”, hän sanoi tuolloin.

Mia Villegas oli perheen ainoa lapsi.

Villegasin, 38, uran paras kausi on peräisin vuodelta 2008, jolloin hän voitti syyskuussa sekä BMW Championshipin että Tour Championshipin nousten maailmanlistalla seitsemänneksi. Vuonna 2018 Villegasin kerrottiin kärsivän olkapäävammasta, ja viime vuonna hän ei pelannut yhtään kilpailua.

Ennen pandemian keskeyttämää kautta hän osallistui tammi-maaliskuussa neljään koitokseen sijoittuen parhaimmillaan neljänneksi kotimaassaan käydyssä Korn Ferry Tourin kilpailussa.

Vuosituhannen alussa Villegas pelasi college-golfia University of Floridan Gators-joukkueessa, johon muun muassa kuului Tuusulan Golfklubissa prona toimiva Ari Savolainen.

Lue seuraavaksi: Korn Ferry Tourin kilpailussa neljä koronatapausta, Camilo Villegasin perheessä suurempia terveyshuolia

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje