[14][27]

Annika Sörenstamin peli sekaisin Virginiassa

Annika Sörenstamilla oli pallo hukassa torstaina © Getty Images

Italian Silvia Cavalleri sekä Ruotsin Catrin Nilsmark ovat tuloksella 67 kärkipari LPGA Tourin kisassa Virginiassa. Kaikki huomio ennen kisaa ja ensimmäisen kierroksen aikana keskittyi kuitenkin Annika Sörenstamiin joka on voittanut viisi perättäistä kilpailua ja pelannut 43 kertaa peräkkäin alle parín!. Ruotsalainen oli avauskierroksella ihmeisssään. Hän löi hyvin, mutta putit eivät uponneet. Ennen viimeistä reikää Sörenstam oli kuusi yli parín. Birdie viimeiselllä paransi tuloksen lukuun 76 (+5), sijaluku on 107:s. -Tämä ei ollut sellainen alku jota tavoittelin. Peli oli hyvin kasassa, löin hyviä lyöntejä mutta putit eivät pudonnneet. Välillä pallo pomppi kannaltani huonosti. Kenttä on hyvä, pyörivä tuuli sotki kuvioita. Minun täytyy pelata seuraavat kolme kierrosta todella hyvin jotta voin pärjätä, Sörenstam suunnitteli. Kun muistaa sen, että Annika Sörenstam on voittanut seitsemän yhdeksästä viimeisestä kisastaan ja viimekaudellakin huonoin sijoitus oli 13:s on tilanne hänen kohdallaan lähinnä hämmentävä. Alkuvuodesta eronneella Sörenstamilla on kolmella viimeisellä kierroksella hirmuinen haaste edessään, mutta perjantaina tulos voi hyvinkin olla jo täysin toisenlainen.