14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cleveland Corner

TFi putterit – Tarkempi tähtäys = tarkempi putti

Puttaamisessa pienet yksityiskohdat ratkaisevat. Kuten tähtäysviiva, joka on TFi-sarjassa nostettu golfpallon keskipisteen korkeudelle. Pieni juttu, joka auttaa sinua upottamaan enemmän putteja.

TFi-sarjan puttereiden juju on tähtäysviiva. Se on 21,35 millimetrin korkeudella, eli golfpallon keskikohdassa. Siksi tähtääminen näillä puttereilla on helpompaa riippumatta pään asennosta puttiasennossa.

TFi-sarjan puttereissa osumapinta on kuparin ja alumiinin seosta ja sen alla on polymeeri-insertti. Ratkaisun avulla tuntumaa on parannettu ja lavan sweet spotia ja siten anteeksiantavuutta kasvatettu.

Insertti myös vähentää värähtelyitä osumassa ja parantaa tuntumaa. Lavan osumapinnan tarkkuusjyrsityt kuviot on suunniteltu lisäämään anteeksiantavuutta. Pallo lähtee suorempaan ja pituuskontrolli on parempi huonoissakin osumissa.

Mallit 1.0 ja 8.0 TFi 2135s ovat blade-puttereita. Mallit 6.5, Elevado, Mezzo ja Cero malletteja. Niiden joukosta löydät takuulla putterin, joka sopii sinun puttityylillesi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje