Cleveland Corner |
7.3.2016

Launcher HB -raudat – Helpommat rautamailat keskivertopelaajalle

Mitä jos pelaisit hieman helpommilla rautamailoilla, jotka maksimoivat lyöntiesi pituuden? Uskomme vakaasti, että nauttisit pelistä enemmän!
Mainos

HB-raudat on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat nauttia golfista enemmän. Heille, jotka haluavat maksimoida lyöntiensä pituuden ja arvostavat raudoissaan ennen kaikkea anteeksiantavuutta.

Launcher HB -raudoissa on hybrdimailoista tuttu, ontto rakenne sekä taemmas ja alemmas siirretty painopiste. Nämä tekniset ratkaisut tekevät HB-raudoista anteeksiantavimman rautamailamme koskaan.

Osumapinnassa käytetty äärimmäisen ohut HT1770-teräs joustaa enemmän osumassa ja kasvattaa pallon lähtönopeutta. Ohut ja kevyt osumapinta mahdollistaa painon sijoittamisen lavan kehälle, jonka ansiosta maila on uskomattoman anteeksiantava.

Setin lyhyet mailat ovat perinteisen rautamailan mallisia, pitkät muistuttavat enemmän hybridejä. Lyöntituntuma on kuitenkin kaikissa samanlainen ja kokonaisuus yhtenäinen.

Lavan matalalle laskettu painopiste nostaa pallon ilmaan ja korkealle helpommin. Sinun tarvitsee muistaa vain se, että näillä mailoilla nautit pelistäsi enenmmän!

Teksti: Sir E

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.