14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cleveland Corner

Launcher HB -raudat – Helpommat rautamailat keskivertopelaajalle

Mitä jos pelaisit hieman helpommilla rautamailoilla, jotka maksimoivat lyöntiesi pituuden? Uskomme vakaasti, että nauttisit pelistä enemmän!

HB-raudat on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat nauttia golfista enemmän. Heille, jotka haluavat maksimoida lyöntiensä pituuden ja arvostavat raudoissaan ennen kaikkea anteeksiantavuutta.

Launcher HB -raudoissa on hybrdimailoista tuttu, ontto rakenne sekä taemmas ja alemmas siirretty painopiste. Nämä tekniset ratkaisut tekevät HB-raudoista anteeksiantavimman rautamailamme koskaan.

Osumapinnassa käytetty äärimmäisen ohut HT1770-teräs joustaa enemmän osumassa ja kasvattaa pallon lähtönopeutta. Ohut ja kevyt osumapinta mahdollistaa painon sijoittamisen lavan kehälle, jonka ansiosta maila on uskomattoman anteeksiantava.

Setin lyhyet mailat ovat perinteisen rautamailan mallisia, pitkät muistuttavat enemmän hybridejä. Lyöntituntuma on kuitenkin kaikissa samanlainen ja kokonaisuus yhtenäinen.

Lavan matalalle laskettu painopiste nostaa pallon ilmaan ja korkealle helpommin. Sinun tarvitsee muistaa vain se, että näillä mailoilla nautit pelistäsi enenmmän!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje