14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cleveland Corner

Srixon pallot – Valitse sopivin, saat aina parasta

Pallon valinnassa ratkaisevaa on lähipelitottumuksesi sekä mailanpään nopeus svingissä. Srixonin kaikki pallomallit pokkasivat kultaa GolfDigestin Hot List -arvioinnissa, joten voit huoletta valita juuri sinulle sopivan pallomallin. Saat aina parasta.

Srixonin pallomallisto on kattava ja siitä löytyy parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun peliisi sopiva vaihtoehto. Voit valita juuri sinun pelityyliisi ja tottumuksiisi parhaalla mahdollisella tavalla sopivan pallon luottaen siihen, että sen suorituskyky ja laatu ovat markkinoiden priimaa.

Jokainen pallomallimme ansaitsi kultaa GolfDigestin Hot List -testissä 2018. Se kertoo olennaisen. Kun valitset Srixonin, saat parasta.

Pallon valintaan kannattaa paneutua. Kun sopiva pallo on löytynyt, ei sitä kannata vaihtaa. Hyödyt parhaalla mahdollisella tavalla pallosi ominaisuuksista vasta, kun opit tuntemaan, miten pallo käyttäytyy erilaisissa lyönneissä.

Pallon valinnassa olennaista on huomioida pallon ytimen kovuus ja pintakerroksen materiaali. Mitä kovempaa lyöt, sitä kovempiytiminen pallo soveltuu sinulle. Hyvä vaihtoehto on Srixon Z-Star XV.

Kova ydin ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pallon lyöntituntuma olisi kova. Etenkin uretaanikuoriset pallot ovat tuntumaltaan pehmeitä griinin lähettyvillä. Uretaanikuorinen pallo tuottaa enemmän kierrettä lähipelilyönneissä ja sopii niille pelaajille, jotka haluavat maksimoida pallonsa kierrominaisuudet.

Jos taas suosit lähestymislyönneissäsi ja lähipelissäsi matalia ja rullaavia lyöntejä, et välttämättä tarvitse maksimaalisen paljon kierrettä tuottavaa pallomallia. Esimerkiksi AD-333 voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

Z-Star ja Z-Star XV

Paras pallomme, joka sopii niillä, jotka vaativat palloltaan parhaita ominaisuuksia. Tour-tason Z-Star ja Z-Star XV ovat entistä pitkälyöntisempiä. Z-Starin pehmeä ydin spinnaa avauslyönneissä vähemmän, XV:n kovempi ulompi ydin sopii paremmin pelaajille, jotka pystyvät tuottamaan svingiinsä kovan mailanpäänopeuden.

Molempien pallojen tuntuma on lähipelissä pehmeä. Uretaanikuoren erikoispinnoite parantaa kitkaa lyhyissä lyönneissä.

Huippupallojen kategoriassa Z-Star on luonteva valinta yhä useammille. Yksinkertaisesti siitä syystä, että se on pirun hyvä pallo!

AD333 Tour

AD333 Tour tarjoaa poikkeuksellisen paljon ominaisuuksia järkevään hintaan. Kolmiosaisen pallon kompressio on matala, joten se sopii hyvin hieman hitaammin svingaaville pelaajille. Pallo on pitkälyöntinen niin rauta- kuin draivipelissäkin.

Uretaanikuori tuo loistavan tuntuman lähipeliin ja kuoren SpinSkin-pinnoite lisää kitkaa, mikä tuottaa enemmän alakierrettä wedge-lyönneissä.

Kuoren dimplet on suunniteltu uudelleen siten, että pallo käyttäytyy johdonmukaisemmin ja lentää suorempaan tuulisissakin olosuhteissa.

Lyöntipituus, tuntuma ja kontrolli ovat AD333 Tour -pallossa upeassa tasapainossa. AD333 Tour sopii erityisen hyvin palloltaan paljon ominaisuuksia vaativille hyville pelaajille aivan kovimmin svingaavia lukuun ottamatta.

AD333

Uusi AD333 yhdistää pitkälyöntisyyden ja hyvät lähipeliominaisuudet paketiksi, joka on kilpailukykyinen hinnaltaan ja hämmentävän hyvä suorituskyvyltään.

Kaksiosainen pallo sopii hyvätasoisille harrastajille. Pallon keskustaa kohti napakoituva ydin tuottaa hyvän lähtönopeuden ja pitkät lyönnit.

Pallon lähipeliominaisuudet ovat hyvät ionomeerikuoren ja lisää kitkaa lyhyisiin lyönteihin tuottavan Spinskin-teknologiaa hyödyntävän pintakerroksen ansiosta. Kuoren dimplet on suunniteltu uudelleen siten, että pallo käyttäytyy johdonmukaisemmin ja lentää suorempaan tuulisissakin olosuhteissa.

SoftFeel ja Lady SoftFeel

SoftFeel-pallosta tuli markkinoille jo kymmenes sukupolvi. Ydin on pehmeä, mutta kimmoissa. Tavoitteena on ollut maksimoida lyöntipituus matalammalla mailanpäännopeudella lyövienkin pelaajien kohdalla. Pallon kompressio on vain 60, joten se toimii täydellisesti hitaammin svingaavilla harrastajilla. Ohut kuorikerros parantaa tuntumaa.

Jos etsit palloa, joka lentää pitkälle hieman hitaammallakin mailanpään nopeudella, SoftFeel voi olla etsimäsi vaihtoehto. Nimensä mukaisesti sen pelituntuma on mukavan pehmeä ja miellyttävä kaikissa lyönneissä.

Lady-versiosta on saatavilla sähäkkä pinkki värivaihtoehto.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje