14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Cleveland Corner

Cleveland Launcher CBX-raudat – Lähemmäs lippua paikasta kuin paikasta

CBX-raudat on suunniteltu siten, että pitkissä raudoissa on painotettu lyöntipituutta ja anteeksiantavuutta, ja lyhyemmissä tarkkuutta ja muokattavuutta. Lopputuloksena on setti, jonka jokainen rautamaila saattaa pallosi lähemmäs lippua paikasta kuin paikasta.

Tässä rautamailassa on teknologiaa yllin kyllin. Pelaajan kannalta olennaista on se, että CBX-raudat ovat entistä helpompia ja tarkempia lyödä.

Mailat on suunniteltu progressiivisesti niin, että pitemmissä mailoissa on keskitytty helppouteen ja lyhyemmissä kontrolloitavuuteen sekä tarkkuuteen.

Pidemmissä raudoissa lavan yläpinta on paksumpi ja painopiste matalalla. Ratkaisu lisää anteeksiantavuutta ja saattaa pallon helpommin korkealle – ja pidemmälle – lentoradalla. Lyhyissä raudoissa lavan ylälaita on ohuempi ja lapa kompaktimpi. Ratkaisu lisää kontrolloitavuutta ja muokattavuutta hieman lyhyemmissä rautalyönneissä.

Lavan pohjan v-muoto vaihtelee sekin progressiivisesti. Muotoilun ansiosta lapa liukuu ruohon läpi kuin itsestään eikä takerru siihen.

Raudat 4–7 ovat rakenteeltaan onttoja ja niissä on hyödynnetty Launcher Cup Face -teknologiaa, jonka ansiosta lavan osumapinta on joustavampi. Pallo lähtee lavasta entistä kovempaa, etenkin huonoissa osumissa.

Lavan osumapinnan laser-jyrsityt urat takaavat paremman alakierteen lyötpä sitten väylältä tai raffista. CBX-raudoilla lyöt pallosi lähemmäs reikää paikasta kuin paikasta!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje