[13][26]

Tiger Woodsilla uusi pallo käytössään Memorialissa

Tiger Woodsilla on uusi pallo käytössään ensimmäistä kertaa PGA Tourilla © Getty Images

Tiger Woods on pelannut kaudella vain seitsemän kisaa, voittanut niistä kolme, mutta jäänyt suurimmissa (Players&Masters) statistiksi. Parinviikon takainen sijoitus (29:s) Saksassa oli huonoin kahteen vuoteen lyöntipelissä, jo tuossa kisassa Woodsilla oli käytössään Niken uusin pallo. -Saksassa löin palloa hyvin, siellä vaan viheriöt eivät olleet samaa luokkaa kuin täällä.Uusi pallo lentää pidemmälle ja se on vakaampi tuulessa. Olen pelannut harjoituskierroksia tavallista enemmän jotta saisin selville kuinka pallo käyttäytyy erilaisissa olosuhteissa, Woods kertoi alkuviikosta lehdistötilaisuudessa. Tiistaina Tiger pelasi harjoituskierroksen US Open kentällä Olympia Fieldsilla yhdessä Michael Jordanin kanssa. -Se on kenttä jossa lähes kuka tahansa voi voittaa. Pituus ei tule olemaan tärkein tekijä, enemmänkin tarkkuus, Woods luonnehti kokemustaan. Jack Nicklauksen suunnittelema Muirfield Village kenttä sopii Tigerille erinomaisesti, hän voitti kolme kertaa peräkkäin 1999-2001, viimevuonna ykköseksi pelasi Jim Furyk. Tigerin ohella suosikkeja ovat rahalistalla hänen edellään oleva Mastersin voittanut Mike Weir sekä Padraig Harrington jonka kanssa Woods pelasi Saksassa kaksi ensimmäistä kierrosta häviten tuolloin yhdeksän lyöntiä…. Harrington voitti myös Tigerin tämän omassa kutsukisassa joulukuussa, joten irlantilainen on varmasti Saksan kisankin voitettuaan täynnä itseluottamusta. Ohiossa jaetaan palkintorahaa viisi miljoonaa taalaa.