23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Sergio Garcia kutsui vannoutuneen ihailijansa caddiekseen

Mark Johnsonin suuri unelma toteutui, kun tähti ilmoitti lyhyen pestin järjestymisestä tulevana syksynä.

Sergio Garcia teki viime viikonvaihteessa eräästä superkannattajastaan ikionnellisen ihmisen. Fanin 206 päivää kestänyt Twitter-kampanja tuotti suotuisan lopputuloksen, kun pelaaja kutsui hänet bäginsä kantajaksi myöhemmin tänä vuonna.

Mark Johnson alkoi lähettää Garcialle tviittejä viime kesänä laittamalla niistä jokaiseen tunnisteen #Letmecaddieforyou. Hän kertoi Garcialle muun muassa perheestään, golfmatkoistaan, onnitteli tätä syntymäpäivänään ja hyvistä esityksistä turnauksissa.

Joulukuussa kannattaja tviittasi heittävänsä unelmansa suhteen pyyhkeen kehään, mutta jatkoi kuitenkin sinnikkäästi saadakseen haluamansa vastauksen Garcialta.

Viime viikon tiistaina pelaajalle lähettämässään tviitissä Johnson sanoi, että hänen kahden pienen poikansa mielestä unelmasta ei pidä luopua.

Neljä päivää myöhemmin Garcia vastasi: ”Ok, Mark. Luulen löytäneeni sopivan päivän, milloin voisit tulla kantamaan bägiäni, ja toteuttamaan unelmasi. Oletko valmis?”

Kannattaja tviittasi myöhemmin Garcialle, että tuskin pystyy nyt nukkumaan, kun onni vihdoin potkaisi. Espanjalainen vastasi olevansa hyvillään voituaan toteuttaa faninsa unelman, ja kertoi, että Johnson pääsee hänen caddiekseen syyskuussa pelattavan British Mastersin Pro-Am-kierrokselle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje