23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ping osti Nikeltä patentteja

PIngin omistajasuvun keulahahmo John K. Solheim uskoo patenttien antavan tuntuvasti lisävoimaa yhtiön suunnitteluosastolle.

Sen jälkeen kun Nike ilmoitti viime elokuussa lähtevänsä golfvälinemarkkinoilta, yhtiö on pala palalta luopunut ”kovan golftavaran” viimeisistä linnakkeistaan. Viimeisin todiste tästä saattin tällä viikolla, kun Pingin emotyhtiö Karsten Manufacturing Corporation kertoi ostaneensa Nikeltä kaikkiaan viisi maila- ja pallopatenttia.

Scottsdalessa, Arizonassa sijaitseva yhtiö vahvisti Phoenix Business Journal -lehdelle, että kaupat patenteista tehtiin tiistaina.

”Näimme tämän mahdollisuutena. Olemme näitä hyödyllisiä patentteja hankittuamme tulleet täydentäneeksi jo ennestään vankkaa ja älykästä portfoliotamme”, Pingin hallituksen puheenjohtaja John K. Solheim sanoi tiedotteessa.

”Suunnitteluyksikkömme edistää patenttien myötä yhtiön kilpailukykyä. Siten pystymme valmistamaan jatkossa yhä korkealuokkaisempia, tuloksia parantavia golfvälineitä.”

Kaupan yksityiskohdista ei kerrottu julkisuuteen.

Vaikka Nike on sanonut hyvästit välinepuolelle, se on entistä lujemmin mukana golftekstiili ja -kenkämarkkinoilla. Yhtiö allekirjoitti vuoden alussa vaatesopimuksen Jason Dayn kanssa, ja ilmoitti jatkaneensa huhtikuussa toisen megatähden RoryMcIlroyn sopimusta kymmenellä lisävuodella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje