23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Henrik Stenson koki ikävän yllätyksen – vuokratalo ”putsattiin” Openin avauskierroksen aikana

Stenson oli tyytyväinen, ettei perhe ollut paikalla, kun Southportissa sijaitsevaan huoneistoon tunkeuduttiin.

Openin voittoa puolustavan Henrik Stensonin tunnelmat latistuivat avauskierroksen jälkeen, kun hänelle selvisi, että perheen kisaviikoksi vuokraamassa talossa oli käynyt kutsumattomia vieraita.

Poliisiraportin mukaan Stensonilta oli anastettu käteisen rahan, luottokorttien ja kellojen lisäksi elektronisia laitteita ja muun muassa turnauksen eri pelipäiville puettavaksi suunnitellut vaatteet.

”Olen tyytyväinen, ettei perheeni ollut paikalla, ja toisaalta ehkä hieman pettynyt, etten itse ollut”, Stenson kuvaili tunteitaan.

Stenson kertoi pesseensä aiemmin viikolla käyttämiään vaatteita, mutta sai kisapaikalle Royal Birkdaleen asutetäydennystä sponsoriltaan Bossilta.

”He missasivat käsimatkatavaralaukkuni, joten en suinkaan ole pulassa. Jos he kuulevat tämän, te ette saaneet jackpotia.”

Stenson uskoi olleensa tarkkaan suunniteltu kohde, ja oli sitä mieltä, että murtovarkaat tiesivät talon olleen tyhjä, kun hän pelasi ensimmäistä kierrostaan Birkdalessa.

”En usko, että vaatteita viedään normaalisti, mutta kaikki tekstiilit lähtivät. Jos näette ihmisiä Bossin näkyvillä logoilla varustetut vaatteet päällä, kysykää vapaasti mitä he tekivät eilen kello 12:n ja 16:n välillä.”

Kyse oli kaiken kaikkiaan hämmentävästä päivästä ruotsalaisen kohdalla, sillä pelaajan tultua talolle kierroksen jälkeen, poliisi viipyi paikalla illan suussa nelisen tuntia tutkintaa tehden.

Vuosi sitten Troonissa majoreiden kaikkien aikojen lopputuloksen pelannut Stenson (+2) on kisassa 36 reiän jälkeen sijalle 24. Eroa johdossa olevaan Jordan Spiethiin on kahdeksan lyöntiä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje