23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Brandt Snedekerin kausi ohi

Fidzillä meneillään olevan ET-kisan vuosi sitten voittaneen Snedekerin rintalasta ei kestä tällä hetkellä pelaamista.

Kahdeksan ykköstilaa PGA Tourilla tilastoinut Brandt Snedeker ilmoitti keskiviikkona Twitterin välityksellä, että hän aikoo parannella jo pidempään kiusannutta vaivaansa loppukauden ajan.

Pelaaja on tuskaillut pitkin kesää ärtyneen rintalastavammansa kanssa, ja joutui jättämään väliin muun muassa Open Championshipin ja PGA Championshipin.

Snedeker toivoi vielä ennen kauden viimeistä majoria toipuvansa FedEx Cupin finaaleihin, mutta kuntoutuminen ei edistynyt toivotulla tavalla.

”Aion olla sivussa kentiltä niin kauan kuin olen taas sataprosenttisessa kunnossa. En pysty tällä hetkellä lyömään vammani vuoksi golfpalloa kivutta”, kovana taistelijana tunnettu Snedeker sanoi.

”Kuntoutustiimini ja minä teemme kaiken voitavan palatakseni takaisin tositoimiin mahdollisimman pian.”

Snedekerin ilmoitus merkitsee sitä, että viiden vuoden takaista FedEx Cupin voittajaa ei nähdä Yhdysvaltain joukkueessa syksyn Presidents Cupissa.

36-vuotias tenneesseeläinen on sairauslomansa vuoksi pudonnut USA:n pistelistalla sijalle 15, mutta olisi ollut terveenä mitä ilmeisimmin yksi kapteeni Steve Strickerin villi kortti -valinnoista haasteotteluun muun maailman joukkuetta vastaan.

Snedeker voitti vuosi sitten Fidzillä pelatun Euroopan kiertueen turnauksen, eikä ole siten tällä viikolla puolustamassa ykköstilaansa. Kyseessä oli hänen ensimmäinen voittonsa ET:llä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje