23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vuoden golfjohtaja 2018 on Mika Kupiainen

Pohjois-Karjalassa pitkään vaikuttanut Mika Kupiainen on vienyt Karelia Golfia eteenpäin vakaalla otteella.

Vuoden golfjohtaja julkistetaan vuosittain Suomen Golfin toimialapäivillä. Valinnan tekee Suomen Golfjohtajat ry (FGMA) kenttäyhtiöiden ja golfseurojen hallitusten sekä FGMA:n jäsenten ehdotusten perusteella.

Vuoden golfjohtaja 2018 on Karelia Golfin toimitusjohtaja Mika Kupiainen. Valintaa perustellaan seuraavasti.

”Mika Kupiainen on aina pystynyt säilyttämään toimintansa polttopisteen tärkeimmässä asiassa – palvelutyössään koko golfyhteisön hyväksi. Hän on ollut kaikkina vuosina avoin uusille ideoille, eikä milloinkaan ole hidastanut niiden eteenpäin viemistä. Hän on ihmisenä henkilö, joka kuuntelee seuran aktiivisia toimijoita. Mikäli hyviä kehitysideoita on tullut, niin ne on viety ripeästi käytäntöön, mutta epärealistiset ideat on osattu haudata tyylikkäästi”.

Kupiaisen toimintaa saa kiitosta myös taloudenpidon ja henkilöstöhallinnon osalta.

Kupiainen on toiminut pitkään myös seuran toiminnanjohtajana. Karelia Golfin jäsenmäärä on kasvanut 900:sta henkilöstä nykyiseen 1300:een. Karelia Golf ry on Pohjois-Karjalan merkittävin yhden lajin liikuntaseura.

Suomen Golfliitto on palkinnut Karelia Golf ry:n vuoden golfseurana vuonna 2016. Ympäristöpalkinnon seura sai vuonna 2017.

”Erittäin hyvältä tuntuu sekä omasta että seuran puolesta. Vaikka tunnustus tuli minulle henkilökohtaisesti, haluan jakaa sen seuran ja yhtiön hallitusten jäsenten ja neljän muun vakiotyöntekijämme kanssa. Yhdessä tämä kaikki on saatu aikaan” sanoo Kupiainen, joka on ollut FGMA:n toiminnassa mukana jo vuodesta 1999 alkaen.

”Parinkymmenen vuoden aikana olemme saaneet alueella golftoimintaa kehitettyä ja toimintaa laajennettua merkittävästi ja veloistakin selvittiin. Joensuun alueella on vielä potentiaalia ja järjestämme säännöllisesti avointen ovien tilaisuuksia, joissa lajia pääsee kokeilemaan. Tällä kaudella saimme paikalle noin 250 kiinnostunutta”, Kupiainen jatkaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje