23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vanajanlinna tarjoutui Trumpin ja Putinin huipputapaamisen pitopaikaksi

Videolla Linna Golfin puheenjohtaja Mika Walkamo toivoo Donald Trumpin ottavan golfbäginsä mukaan.

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on herättänyt huomiota Facebookissa julkaisemallaan videolla, missä yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo tarjoaa hotellia USA:n presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaamispaikaksi.

Videolla Walkamo kertoo, että vain tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta sijaitseva hotelli mahdollistaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön tapaamiselle.

Niin ikään Linna Golfin puheenjohtajana toimiva Walkamo kehottaa Trumpia ottamaan myös golfbäginsä mukaan, jotta hän voisi tapaamisen lomassa nauttia pelikierroksesta kanssaan tyylikkäällä kentällä.

Walkamo arvelee videolla, että Vanajanlinnan historia saattaisi kiinnostaa erityisesti presidentti Putinia. Olihan linna vuosikaudet Neuvostoliiton omistuksessa 1940–1950-luvuilla.

Nyt näyttäisi siltä, että maanantaina 16.7. järjestettävä huippukokous pidetään kuitenkin pääkaupungissa. Helsingin Sanomien tietojen mukaan ainakin Trumpin ja presidentti Sauli Niinistön keskinäinen tapaaminen järjestettäisiin Presidentinlinnassa. Sen koommin tätä kuin kahden suurvallan päämiehen kohtaamispaikkaa ei ollut vielä tiistai-iltapäivään mennessä vahvistettu.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje