23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Suomalainen golfalan startup yhteistyöhön Ison-Britannian ja Irlannin PGA:n kanssa

Birdietime aikoo seuraavaksi viedä tuotteensa muun Euroopan puolelle.

Opettaville ammattilaisille digitaalisen varaus-, asiakashallinta-, ja markkinointialustan luonut Birdietime on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Ison-Britannian ja Irlannin golfammattilaisten kattojärjestön, PGA:n kanssa.

Yhtiö on alusta saakka tähdännyt kansainvälisille markkinoille, ja on viime vuoden aikana saanut jalansijaa Englannin, Irlannin ja Skotlannin maineikkailla golfalueilla. Sopimuksen kautta kaikki Ison-Britannian ja Irlannin PGA:n jäsenammattilaiset tulevat Birdietimen vaikutusalueelle.

”Onhan tämä aikamoinen veto, täytyy myöntää. Mutta jos golftermein puhutaan, me emme kierrä doglegiä väylää pitkin nätisti neppaillen, vaan lyömme metsän ja lätäkön yli viheriön eteen”, Birdietimen perustaja Mikko Back sanoi.

”Meillä ei ole syytä mennä käsijarru päällä. Lähipeli ratkaisee toki tässäkin tekemisessä, ja käytännössä tiimistä on lähes puolet koko ajan saarivaltioissa. Asiakasrajapintaan täytyy päästä ja siellä pitää olla hereillä.”

Birdietimen palvelu auttaa opettavia ammattilaisia hallitsemaan omaa asiakasjärjestelmäänsä, hoitamaan ajanvaraukset ja myös markkinoimaan opetusta uusille golfareille. Kyseessä on yhtiön mukaan maailman ensimmäisen golfopettamisen infrastruktuuri.

Seuraavaksi siirrymme muun Euroopan puolelle ja jokainen osannee arvata mihin siitä.

”Birdietimen innovatiivinen tiimi on luonut fantastisen digitaalisen sovelluksen, josta on merkittävästi apua jäsenillemme. Golfin alueella on juuri nyt tapahtumassa paljon muutoksia, joista monet ovat teknologiavetoisia. Tämä kumppanuus on osoitus siitä, että myös PGA elää ajassa”, Ison-Britannian ja Irlannin PGA:n toiminnanjohtaja Hamish Ferguson sanoi.

Vuodenvaihteessa Birdietime vahvisti myös omaa perustaansa ja kutsui yhtiön hallitukseen uusia jäseniä. Hallituksen puheenjohtajana toimii Mikko Back, muita hallituksen jäseniä ovat Vision Plussan partneri Jari Tuovinen, Lyytin toimitusjohtaja Petri Hollmén ja Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola.

Ruolalla on joukosta vahvin lajitausta. Hän pelasi 80–90-luvuilla golfia kansallisella kilpatasolla, ja muun muassa harjoitti shop-toimintaa kotiseurassaan Aura Golfissa.

”Seuraavaksi siirrymme muun Euroopan puolelle ja jokainen osannee arvata mihin siitä. Tämä sopimus auttaa meitä jokaisella laajentumisaskeleella. Välittömästi sopimuksen synnyttyä asiakkaita alkoi tulla lisää ja tulipa jo yksi merger-ehdotuskin, Birdietimen toimitusjohtaja Jimi Veijonen sanoi.

Birdietimella on parhaillaan käynnissä myös rahoituskierros, ja kaikki uudet hallituksen jäsenet ovat sijoittaneet yritykseen. Lisää uutisia kansainvälistymisaskelista on yhtiön taholta luvassa vielä ennen kesää.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje