23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Oliver Lindell perustaa Golfkoulun

Challenge Touria kiertävä 18-vuotias porvoolainen aikoo olla aktiivisesti mukana Virvikissa käynnistyvässä junioreille suunnatussa koulutus- ja valmennustoiminnassa.

Oliver Lindell on tottunut rikkomaan rajoja sekä ennätyksiä. Challenge Tourin nuorin jäsen voitti 17-vuotiaana SM-kultaa ja oli ET:n kilpailussa 26:s.  16-vuoden ikäisenä hän ylsi ensimmäisen kerran Nordic Leaguen kisan ykköseksi.

Keskiviikkona Lindell julkisti nimeään kantavan golfkoulun perustamisen Virvik Golfiin. 18-vuotiaana hän on luonnollisesti ennätysmies myös tällä saralla. Ainakin Suomessa.

Lindellin kasvattajaseuralla on kunnianhimoiset tavoitteet nostaa profiiliaan.

”Visiomme on luoda Virvik Golfista perhekeskeinen urheiluseura, joka myös jatkossa tuottaa niin kansallisen kuin kansainvälisenkin tason huippupelaajia. Yhtenä konkreettisena tavoitteena on voittaa joukkue-SM-mitali kolmen vuoden kuluessa”, määritellään Virvik Golfin ja Oliver Lindell golfkoulun tiedotteessa.

Oliver Lindellin kisaohjelmaan on merkitty myös Vierumäki Finnish Challenge: Kuva: Antero Lindell

Toiminta on suunnattu 5-21 vuotiaille nuorille. Lindellin vetovoiman avulla myös aikuisikäisten valmennustoimintaan haetaan piristystä.

Valmennustoiminnasta Virvikissa vastaava Christine Blomqvistkantaa päävastuun juniorien opetuksesta ja valmennuksesta.

Oliver Lindellin rooli toiminnan käynnistämisessä on oman kilpailemisen ja harjoittelun ohessa kunnianhimoinen.

Kesäkauden opetusohjelmiin Virvikissa on korvamerkattu Oliver Lindellin nimellä kolme kolmipäiväistä temppuleiriä aloittelijoile, kaksi kolmepäiväistä harjoitusleiriä sekä erillinen pelileiri.

Pelkästään näiden kesto on 16 päivän aikana 70 tuntia.

”Olen näissä mukana, jos peliohjelmani sen sallii. Ja muissakin koulun tapahtumissa aina kun se vaan on mahdollista”, Lindell vahvisti Golfpisteelle.

Koulun virallisia avajaisia vietetään Virvikissa 25:s toukokuuta.

Lindell kilpailee seuraavan kerran ensiviikolla Tanskassa. Toukokuun puolivälin jälkeen ohjelmassa on kauden toinen CT:n kisa Espanjassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje