Vierumäen viikko-osakekohde tunnetaan nyt nimellä Holiday Club Vierumäki Golf Resort. Kuva: Holiday Club
Kotimaa |
8.11.2017

Holiday Club ja Vierumäki Country Club yhteistyöhön

Holiday Club aloittaa viikko-osakemyynnin ja rakentaa Villas-huoneistoja Vierumäelle.

Holiday Club Resorts Oy ja Vierumäki Country Club Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Vierumäki Golf Resort muuttuu Holiday Club -viikko-osakekohteeksi marraskuun alussa. Lisäksi Holiday Club rakennuttaa Vierumäelle vaiheittain jopa 108 tasokasta Holiday Club Villas -lomahuoneistoa.

Vierumäki Country Clubin omistamien Golf Resort -viikko-osakkeiden myynti ja markkinointi siirtyvät Holiday Clubille marraskuusta 2017 lähtien. Samassa yhteydessä viikko-osakekohteen nimi muuttuu Holiday Club Vierumäki Golf Resortiksi.

Golf Resortin viikko-osakkeet kuuluvat jo nykyisellään kansainväliseen RCI-lomanvaihtojärjestelmään. Nyt tapahtuvan muutoksen ansiosta kohde liitetään RCI:n Holiday Clubille räätälöimään Points-järjestelmään, joka mahdollistaa viikko-osakkaille viikkojen korkeammat piste- ja vaihtoarvot.

”Holiday Club Vierumäki on golfareiden sekä muiden hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneiden unelmakohde. Monipuolinen ja sijainniltaan erinomainen vapaa-ajankeskus soveltuu erinomaisesti tarjontaamme”, sanoo Holiday Clubin viikko-osake- ja Villas-liiketoiminnasta vastaava johtaja Tapio Anttila.

”On hienoa, että saamme yhteistyöhön alueelle vahvan brändin ja osaavan kumppanin, jonka kanssa yhdessä voimme kehittää aluetta eteenpäin. Tämän sopimuksen myötä Vierumäki kehittyy kasvustrategiamme mukaisesti ja pystymme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempia asiakaskokemuksia liikunnan ja hyvinvoinnin ystäville”, kertoo Vierumäki Country Club Oy:n toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

Peräti 108 Villas-huoneistoa Cooke-kentän väylien varrelle

Holiday Club ja Vierumäki Country Club ovat tehneet sopimuksen myös Holiday Club Villas -huoneistojen rakentamisesta. Sen myötä Vierumäen Cooke-kentän golfväylien varteen rakennetaan mittava kokonaisuus uusia, ylellisiä lomahuoneistoja.

Alueelle suunnitellaan jopa 108 huoneiston rakentamista. Ensimmäisen vaiheen rakentaminen aloitetaan toukokuussa 2018, ja huoneistojen ennakkomyynti käynnistyy vuoden 2018 alussa. Huoneistoja vuokrataan yhteistyössä Vierumäki Country Clubin ja Holiday Clubin toimesta. Huoneistojen isännöinnistä ja operoinnista vastaa Vierumäki Country Club.

”Kyseessä on kaiken kaikkiaan hyvä juttu myös kenttäyhtiön kannalta. Holiday Clubilla on mainio verkosto. Toivottavasti saamme tämän myötä paljon lisää uusia golfin harrastajia ja urheilullisia ihmisiä Vierumäelle”, Vierumäki Golf Oy:n toimitusjohtaja Jan Ruoho sanoi.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.