23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Eke Golf avaa keskiviikkona – Hangossa kausi päätökseen

Hangon Golfissa keskiviikko on kauden viimeinen pelipäivä. Eke Golfissa Tammisaaressa kenttä avataan käyttöön toistaiseksi.

Tammisaaressa sijaitsevassa Eke Golfissa pääsee sulattelemaan kinkkua ja joulukonvehteja golfkentälle ainakin kuluvan viikon keskiviikkona. Jos säät mahdollistavat, tarkoitus on pelata koko viikko.

”Meillä oli uudenvuoden aattona talkoot, jossa kenttä laitettiin pelikuntoon ja liput vietiin kentälle”, kertoo Eke Golfin Martin Nordström.

”Kenttä pelataan punaisilta tiiltä ja kaikki viheriöt ovat käytössä. Greenfee on 25 euroa”, Nordström jatkaa.

Tammisaaren eteläpuolella Hangossa pelejä on jatkettu myös joulunpyhien yli. Han-Golfissa kausi on jatkunut muutamaa pakkaspäivää lukuun ottamatta katkeamattomana. Torstaina kenttä pannaan kuitenkin kiinni.

”Torstaina klubille ei enää ketään ole, kun henkilökunta lähtee vihdoin lomanviettoon. Keväällä sitten jatketaan pelejä”, Lena Haanpää kertoo.

Hangossa kävijöitä on riittänyt tasaisesti ja monena päivänä kenttä on ollut täyteen myyty.

”30.12. oli aivan täysi kenttä, ja lähdöt kahdelta tiiltä. 31.12. emme pakkasen takia päässeet avaamaan ollenkaan, vaikka varauskirja oli aivan täysi. Greenfee meillä on ollut 30 euroa, että ei se pelaaminen siitäkään ole jäänyt kiinni”, Haanpää kertoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje