23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Masters vahvasti esillä Veikkauksen pelikohteissa

Masters Tournament nostanee Veikkauksen kohteissa näkyvästi olevana kilpailuna tuntuvasti huippugolfin kiinnostavuutta myös lajia vähemmän seuraavien keskuudessa.

Kauden ensimmäistä major-turnausta odottelevat voivat tehostaa Mastersin seuraamisen mielenkiintoa tutustumalla ja mahdollisesti pelaamalla Veikkauksen julkaisemia Masters-kohteita.

Veikkauksen sivuilla on tällä hetkellä mahdollista veikata paitsi turnauksen lopullista voittajaa, myös parasta eurooppalaista, amerikkalaista, amatööriä, pohjoismaalaista ja senioria.

Esimerkiksi olympiavoittaja Justin Rosen mahdollinen voitto Augustassa toisi yhden euron panoksella 25 euron tuoton. Zach Johnsonin voitto tuottaisi samaisella euron satsauksella jo 110 euron potin.

Kertoimet noudattavat luonnollisesti samansuuntaista kaavaa kuin kansainvälisillä peliyhtiöillä. Suurimman menestyssuosikin, Dustin Johnsonin, kerroin on pienin eli 6,80. Jordan Spieth ja Rory McIlroy tulevat seuraavina, molemmat kertoimilla 8,80.

Listalta on löydettävissä hyviä ”täkyjä” pienellä tai rohkeutensa mukaan hieman isommalla panoksella. Muun muassa entinen Masters-voittaja Charl Schwartzel ja maailmanlistan 13:s Patrick Reed ovat saaneet kertoimikseen 80,00. Rion pronssimitalisti Matt Kucharin kerroin on puolestaan 76,00.

Varsinaista pitkävetoa pääsee pelaamaan peliryhmittäin jokaisella kilpailukierroksella. Avauspäivän suurin kerroin on niin ikään entisiin Masters-voittajiin kuuluvalla vasuri Mike Weirillä, joka pelaa torstaina Billy Hurley III:n ja Scott Piercyn kanssa. Mikäli Weir on tämän kolmikon kunkku, saa kympillä kanadalaisen puolesta vetoa lyönyt 92 euroa takaisin.

Ensimmäisen päivän ylivertaisin suosikki – kertoimien perusteella – omassa ryhmässään on Emiliano Grillo. Mikäli hän päihittää torstaina seurassaan pelaavat Vijay Singhin (vuoden 2000 Masters-voittaja) sekä amatööri TotoGanan, saa argentiinalaisen puolesta vetoa lyönyt panokselleen kertoimen 1,63.

Tasaisimmat kertoimet ovat ryhmässä Tommy Fleetwood-Gary Woodland-J.B. Holmes – kaikki 2,55:n ja 2,75:n välissä.

Masters Tournamentin pitkävetokertoimet vaihtuvat kierroksittain. Torstain ja perjantain peliryhmät säilyvät samoina.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje