7.5. – 14.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

European Tour pysyy Viasatin kanavilla vuoden 2024 loppuun saakka

Jatkosopimus käsittää myös WGC-sarjan kilpailut ja Ryder Cupin.

MTG (Modern Times Group) on jatkanut golftarjontansa pohjoismaisia mediaoikeuksia seuraavalla kuudella vuodella.

Sopimukseen kuuluu European Tour -paketti, joka sisältää kahdeksan Rolex Series -kisaa, World Golf Championshipin kilpailut sekä Ryder Cupin.

Uusi sopimus takaa turnausten näkyvyyden Viasatin urheilukanavien ja Viaplay-suoratoistopalvelun puolella vuoden 2024 loppuun asti

“Olemme innoissamme julkistaessamme uuden sopimuksen MTG:n kanssa. Golf on kovassa nosteessa koko Pohjoismaissa”, Euroopan kiertueen toimitusjohtaja Keith Pelley sanoi.

Toisen pääkiertueen, Yhdysvaltain PGA Tourin pohjoismaiset lähetysoikeudet on ruotsalaisen Bonnierin omistamalla C More -maksu-tv-yhtiöllä. Suomessa sen kanavia hallinnoi MTV Oy.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

    -KLA- says:

    Jos haluaa nähdä European tourin ja PGA tourin kisat, niin lompakko kevenee 660€ vuodessa ja kylkiäisenä tulee iso läjä turhia kanavia. Ja olikos vielä niin, että Mastersin nähdäkseen pitää olla Ruutu+ tms. Hienosti hajautettu oikeudet!

    jony says:

    Kun aikanaan Ilonen pääsi tourille niin tulin Viasat lautanen katolle, mutta silloin kuten nykyisinkin viikonlopun golf kisan yli 100 pelaajasta (to,pe) ja lauantain, sunnuntain 60-70 pelaajasta ei näytetä kuin 6-7 ja ehkä? jos joku muu tekee HIO:n tai jotain muuta poikkeavaa.

    Itse mielellään katselisin monien pelaajien edesottamuksia, joten voisiko Golfpiste hiukan viestittää ohjeman tuottajia, olisi ehkä vaikutusta enemmin kuin yhden ihmisen viesti.

    Voi olla että nyt kun muutaman vuoden on katseltu niin tulee taas parin kolmen vuoden Viasatgolf tauko, kuten aikaisemminkin, jos ei Suomalaiset ole voittamassa kisoja.

    MarX says:

    “Olemme innoissamme julkistaessamme uuden sopimuksen MTG:n kanssa. Golf on kovassa nosteessa koko Pohjoismaissa”, Euroopan kiertueen toimitusjohtaja Keith Pelley sanoi.”

    Missä tuo näkyy – liiton jäsenmäärissä vai pelikierroksien määrissä ? Aikalailla taisen tappavaa tahtia on mentyu ruuhkavuosien jälkeen, mutta toivotaan toivotaan ! parasta ja pelätään pahinta.

    JanneTS says:

    Tuosta jutusta paistaa nyt läpi että mitkään major kisat ei sit enää näy? Masters onkin jo ollut poissa.

    Viasat golfin surkeutta oli jo viimekaudella se, että jos halusi Suomi selostuksen piti ostaa vielä eri kanava. Viasat golf ei tähän riittänyt.

    Raha puhuu…