Pitkästä aikaa suomalainen golfkirja - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Podcast

Pitkästä aikaa suomalainen golfkirja

Suomalaisia golfkirjoja tulee markkinoille todella harvoin. Heini Haapalan kirja golfopetuksesta on poikkeus siinäkin mielessä, että se ison kustantajan julkaisema.

Heinin golfkirja – Kohti täydellistä svingiä on ensimmäinen suomalainen golfaiheinen kirja pitkään aikaan. Kirjoittajalleen Heini Haapalalle se on ensimmäinen kirjoittamansa kirja.

“Kirjassa on opetukseni kulmakivet auki kirjoitettuna, aikalailla alusta loppuun”, Haapala tiivistää sisällön.

Kirjassa Haapala kertoo lukijalle yksityiskohtaisesti, mistä elementeistä svingi rakentuu. Keskiössä on svingi, mutta mitään golfin osa-aluetta ei unohdeta, vaan haltuun otetaan bunnkkeripeli siinä missä puttaaminenkin. Kirjan parasta antia ovat erilaiset harjoitteet, joita on mahdutettu mukaan reilusti. Harjoitteet on käytännössä testattu ja hyviksi havaittu, sillä Haapala käyttää niitä päivittäin opetuksessaan.

“Tää on just niin kuin mä opetan. Tein tämän juuri siksi, että pystyisin antamaan oppilailleni kättä pidempää siihen opetukseni päälle”, hän sanoo.

Kirjan avulla Haapalan oppilaiden on siis mahdollisuus kerrata oppeja ja syventää omaa käsitystä svingistä. Kirja kuitenkin toimii erinomaisesti itsenäisenä opetusmateriaalina ja itseopiskelun apuvälineenä.

Haapala on koulutukseltaan liikuntatieteen maisteri ja PGA pro. Hän on toiminut tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana sekä Suomen PGA:n hallituksessa. Kirjaprojektin aikana Haapala kouluttautui myös pilatesohjaajaksi.

Heinin golfkirja – Kohti täydellistä svingiä tulee kirjakauppoihin marraskuussa. Kirja on Otavan kustantama.

Heini Haapala oli Golfpisteen podcastin vieraana tiistaina. Podcastin voit kuunnella alla olevan linkin kautta.

Golfpiste Podcast · #135 – Kirja golfopetuksesta on Heini Haapalalle luonteva jatke opetustyölle

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje