18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters - Podcast

"Maksimoitiin paikallaoloaika, aamulla mentiin ja viimeisten joukossa lähdettiin", kertoo Mastersia paikan päällä seurannut podivieras

Jere Jaakkola (vas.), Aarni Nordqvist ja Sami Sarpakunnas avasivat Masters-myyttiä podcast-studiossa.

Podcastissa heitettiin jälkilöylyt Mastersille.

Masters Tournament ja Augusta National Golf Club ovat golfin tärkein unelmatehdas. Itse asiassa voi hyvinkin, olla, ettei mihinkään muuhun urheilutapahtumaan liity yhtä paljon mystisyyttä, tarinoita ja odotuksia kuin Mastersiin.

Miltä sitten tuntuu nähdä se kaikki vihdoin omin silmin? Oliko kaikki odottamisen arvoista? Onko nurmi kuin kokolattiamattoa ja telkkarikuvien pienet painanteet ja kummut todellakin mäkiä ja syviä monttuja? Onko taistelu luottorajan puolesta Mastersin matkamuistomyymälässä oikeastaan taistelua tuulimyllyjä vastaan?

Miltä tuntuu seurata maailmantähtien pelaamista vain metrien päästä? Vai onko kisan seuraaminen paikan päällä ylipäänsä kummoinenkaan kokemus? Entä mikä muuttuu, kun kisa-alueella ei ole puhelimen puhelinta – paitsi puhelinkoppien muodossa, joista soittaminen on ilmaista ihan minne vain?

Masters säilyy myyttisenä tuoreen podcastimme jälkeenkin, mutta moneen kysymykseen saamme vastauksia Aarni Nordqvistilta, joka pyyhälsi Pasilaan suoraan Amerikan koneesta. Kannattaa kuunnella.

Golfpiste Podcast · #208 – Mastersin katsominen paikan päällä on kaiken suitsutuksen arvoinen kokemus

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje