Wyndhamissa ratkaistaan playoff-paikat - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Wyndhamissa ratkaistaan playoff-paikat

Sijoitus kolmen joukossa riittäisi nostamaan Heath Slocumin Fed Ex Cupin playoffeihin. Kuva: Getty Images.

PGA Tourin Wyndham Championshipissä ei parin pintaan pelaamalla pärjää. Johtotulos on kahden kierroksen jälkeen -10. Sen jakavat Heath Scolum ja Scott Langley.

Vaikka kiertueen kärkinimiä ei kilpailussa nähdä, on jatkopaikka Greensborossa tiukassa. Useat kärkipään nimistä ovat suurelle yleisölle tuntemattomia, joka on oiva osoitus siitä, miten laaja golfin taso Yhdysvalloissa on.

Esimerkiksi kisaa johtava Heath Slocum on pelannut kiertueella vuodesta 2002 lähtien. Voittoja on neljä, uran paras vuosi oli 2009, jolloin hän sijoittui Fex Ed Cupissa kahdeksanneksi.

Tänä vuonna Fed Ex Cupin neljän kilpailun mittainen pudotuspelivaihe jää mieheltä väliin, ellei hän sunnuntaina ole kolmen parhaan joukossa.

”En tiedä mitä se vaatisi (playoff-paikka). En ole rehellisesti sanoen edes laskenut. Tulin tänne, jotta pystyisin rakentamaan momentumia. Pari viime vuotta on ollut vaikea, mutta tänä vuonna olen edistynyt ja pelannut ajoittain hyvää golfia”, Slocum kertoi.

Fed Ex Cupin pudotuspelit käynnistyvät ensiviikolla New Jerseyssä, jossa pelataan The Barclays -kilpailu. Tämänviikkoinen kisa on viimeinen mahdollisuus varmistaa paikka niiden Fed Ex Cupin 125 parhaan pelaajan joukossa, jotka saavat kutsun Barclaysiin.

Fed Ex Cupin kymmenen kärjestä Wyndhamissa on mukana vain kisan hallitseva mestari Patrick Reed. Hän on sijalla 61. Reedin paketti on loistavan alkukauden jälkeen ollut muutamaa onnistumista lukuun ottamatta pahasti levällään.

Eurooppalaisista tie nousi Greensborossa pystyyn niin Gonzalo Fdez-Castanolla, Rafael-Cabrera-Bellolla, Matteo Manasserolla, Peter Hansonilla kuin Padraig Harringtonilla.

Sami Sarpkunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje