Wikström matkalla LET-rankingin suomalaisässäksi? – ”En olisi suoralta kädeltä osannut sanoa omaakaan sijoitusta” - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström matkalla LET-rankingin suomalaisässäksi? – ”En olisi suoralta kädeltä osannut sanoa omaakaan sijoitusta”

Ursula Wikström alitti lauantaina kentän parin yhdellä lyönnillä. Kúva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikström löi palloa Marbellan kisan kolmannella kierroksella tasokkaasti, mutta ei ollut tyytyväinen puttipeliinsä.

Ursula Wikström (-1) pelasi Espanjan Marbellassa meneillään olevan LET:n kilpailun kolmantena päivänä suomalaisittain kovimman tuloksen. 71 lyönnin kierros nosti hänet turnauksessa 54 reiän jälkeen jaetulle 22. sijalle.

Kaksi birdieä tehnyt Wikström esitti lauantaina jämäkkää peliä, eikä sortunut kuin yhteen paria heikompaan reikätulokseen, Aloha Golf Clubin kentän 16. reiällä.

”Tänään oli stediä, mutta ei ollut (sellainen) päivä, että olisi saanut putteja uppoamaan – ne vähän väistelivät reikää. Griinit on sellaiset, että peli helpottuu, kun on oikealla puolella reikää”, Wikström sanoi.

Wikström on suomalaisista LET:n rankingissa parhaana sijalla 20, ja on näillä näkymin ottamassa kotimaisten pelaajien valtikan takaisin itselleen haltuun vuoden tauon jälkeen. Vantaalainen muistutti, ettei tällaiset asiat ole käyneet hänellä mielessäkään.

”Rankingissa mä pelaan – niin kuin kisoissakin – kaikkia vastaan, enkä pelkästään suomalaisia vastaan. Joten en ole sen enempää tuolta kantilta asiaa miettinyt, enkä nyt olisi suorilta käsin osannut sanoa omaakaan sijoitusta”, hän jatkoi.

Wikströmin kanssa samaa sijoitusta jakava Sanna Nuutinen oli 72 lyönnin kierroksensa loppupuolella tukevasti top 15:ssä, kunnes teki kolmen viimeisen reiän jaksossa kaksi bogia.

Noora Komulainen (T59/+6) paransi menoaan toisesta kierroksesta neljä lyöntiä (73), mutta on melkoisen savotan edessä taistellakseen kahden edellisen kanssa vielä samoista sijoista.

Andalucia Costa del Sol Open de Espana -kilpailun kärkeen nousi Tanskan Nanna Koerstz Madsen (-14). Pohjoismaalaisilla on kaksoisjohto, sillä kisan toistaiseksi kovimman tuloksen, 64, pelannut Ruotsin Julia Engström (-12) kiipesi yhdeksänneltä tilalta kakkoseksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje