Viikonlopun ET-kisa ilmaiseksi Viaplayllä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Viikonlopun ET-kisa ilmaiseksi Viaplayllä

Roope Kakko arvostaa Wentworthin kilpailun kauden suurimpien joukkoon ET:llä. Kuva: Getty Images.

European Tourilla Wentworthin kentällä Lontoossa pelattava BMW PGA Championship on kilpailuna yksi kiertueen arvostetuimmista. Tänäkin vuonna tapahtuma on houkutellut paikan päälle tukun lajin maailmanhuippuja alkaen Henrik Stensonista, Sergio Garciasta, Rory McIlroysta ja Justin Rosesta.

Nimekkäässä seurassa ET:n rahalistalla sijalla 24. olevalla Mikko Ilosella on puolustettavanaan kilpailun 12. sija viime vuodelta. Torstaina alkavassa kilpailussa on mukana myös Roope Kakko, jonka sijoitus rahalistalla on 121.

”Wentworthin tapahtuma on varmasti yksi kauden parhaista ellei paras European Tourilla. On lähes unelmien täyttymys päästä pelaamaan tätä kilpailua maailman huippujen kanssa. Ostin jopa äidille ja isälle joululahjaksi liput kilpailuun, täytyy siis laittaa parasta peliin”, Roope Kakko kertoo Viaplayn tiedotteessa.

Myös palkintorahassa ja maailmanlistapisteissä mitattuna viikonlopun kilpailu on kauden tärkeimpiä ET:llä, onhan kisassa poikkeuksellisen suuri, 4,75 miljoonan euron palkintopotti.

Mikko Ilosen kauden paras sijoitus on Qatarin kisan toinen sija. Kuva: Getty Images

Mikko Ilosen kauden paras sijoitus on Qatarin kisan toinen sija. Kuva: Getty Images

Wentworthin kilpailu on tavallisesta poiketen nähtävissä veloituksetta Viaplayn kautta.

”Olemme todella tyytyväisiä suomalaisten innostukseen kilpagolfin seuraamisessa. Tämä on loistava tilaisuus saada yhä useampia silmäpareja golflähetysten pariin ja jopa täällä Ruotsin puolella toivomme suomalaisille menestystä torstaina käynnistyvässä kilpailussa”, kommentoi Rikard Steiber, MTG:n Chief Digital Officer ja Viaplayn toimitusjohtaja.

Viaplayssa lähetyksen voi katsoa rekisteröimällä Viaplay-käyttäjätilin, linkki rekisteröitymiseen löytyy lähetyksen alkaessa tapahtuman sivuilta. Katselu ei edellytä erillisen Viaplay-paketin tilaamista.

Viaplay-palvelu toimii tietokoneissa, Android- ja iOS-älypuhelimissa, tableteissa, LG:n, Philipsin ja Panasonicin älytelevisioissa sekä Xbox 360, PlayStation 3 ja PlayStation 4 -pelikonsoleissa.

Viasat ja Viaplay näyttävät myös kaikki kolme jäljellä olevaa Majoria, US Openin, British Openin ja PGA Championshipin, sekä kaikki European Tourin PGA Tourin kilpailut Suomessa yksinoikeudella.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje