18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Vanhatalon ote lipesi Junior Openissa

Otto Vanhatalolla on henki päällä Junior Open Championshipissa.

Kuudennelta tilalta Junior Openin finaalikierrokselle lähtenyt Otto Vanhatalo (80-71-83) ei saanut pidettyä peliään koossa loppuun saakka. Keskiviikon tulos 83 lyöntiä pudotti Pickalan Golf Clubia edustavan pelaajan sijalle 19. Kisan voiton vei ylivoimaisesti Asuka Kashiwabara. Eroa toiseksi tulleeseen Renato Paratoreen (75-72-73) kertyi japanilaisen eduksi 14 lyöntiä. Englannin Gabriella Cowley (74-72-78) oli kolmas. MK Vanhatalo vauhdissa Junior Openissa Pickala Golf Clubin Otto Vanhatalo (80-71) on ennen viimeistä päivää komeasti kuudentena Englannissa pelattavassa Junior Openissa. British Openin alla pelataan kansainvälinen juniorikilpailu, Junior Open Championhips. Kustakin maasta on kutsuttu mukaan yksi poika ja tyttö. Vuonna 2010 pelaajia oli yhteensä 77 eri maasta, nyt ollaan samoissa luvuissa, joten kyseessä on varsin kansainvälinen tapahtuma.

Kenttänä on Fairhaven Golf Club ja osallistujia on tämän vuotisesssa tapahtumassa yli 120. British Openin hallitseva mestari Darren Clarke toivotti henkilökohtaisesti kaikki osallistujat tervetulleiksi kisaan. Juniorien kisan jälkeen heidän ohjelmassaan on kauden kolmannen majorin seuraamista aitiopaikoilta.

Kahden kierroksen jälkeen Otto Vanhatalo on kuudentena kun poikien ja tyttöjen sarjat yhdistetään. Eroa johtavaan japanilaispelaajaan on 16 lyöntiä, kakkostilaan on matkaa vain viisi lyöntiä. Vanhatalon alkukausi meni piloille louukkaantumisen johdosta. Häneltä murtui sääriluu ja kolme varvasluuta.

Linda Haara on ehtinyt pelata vasta avauskierroksensa, tulos oli 87, netto 83.

Teemu Tyry

Junior Open Championships

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)