26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström johdattaa suomalaisviisikkoa paahtavissa olosuhteissa Intian LET-kilpailussa – "Hiki valuu koko ajan"

Ursula Wikström ja kumppanit urakoivat hikisissä olosuhteissa Intiassa. Kuva: Tristan Jones

Wikström oli avauspäivän ainoa suomalainen, joka kykeni pelaamaan parissa.

New Delhin lähettyvillä pelattavassa Intian avoimissa pelaajilla on syytä pitää nestetankkaus kunnossa, sillä kilpailun ensimmäisenä päivänä lämpömittari kohosi 35 celsiusasteeseen. Yli 30 asteen lukemia on luvassa koko viikonlopun ajan, joten kisasta on odotettavissa hikinen koitos mukana oleville.

Avauspäivän parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Ursula Wikström, joka pelasi kierroksensa pariin. Wikström aloitti kierroksensa kymppitiiltä puolilta päivin paikallista aikaa ja oli kierrostaan kolme yli parin yhdeksän reiän jälkeen. Bogeyn ja tuplabogeyn hän paikkasi toisella puolikkaallaan tekemällä viiteen reikään kolme birdieä. Näiden jatkoksi tuli vielä yksi bogey ja birdie.

Par-tuloksella Wikström jakaa 18. sijaa yhdeksän muun pelaajan kanssa.

”Todella kuuma ja kostea ilma oli. Hiki valuu koko ajan. Alku lähti vähän nihkeästi liikkeelle ja wedgejen tarkkuus ei ollut ihan sitä mitä olisin halunnut. Myös putti oli hieman arkaa, mutta kierroksen aikana sain pelistä onneksi vähän kiinni”, Wikström kertoi Intiasta.

Päivän parhaan tuloksen (-5) yhdessä Meghan MacLaren kanssa tehnyt Whitney Hillier kehui DLF Golf and Country Clubin kenttää jopa yhdeksi maailman parhaista. Wikström yhtyy australialaiskollegansa mielipiteisiin.

”On kyllä hieno kenttä. Samalla myös melko armoton ja tiukka. Pienet virheet voivat normaalia helpommin kasvaa isoiksi numeroiksi kortissa.”

Sanna Nuutinen oli kierrostaan yksi alle parin, mutta harmittava tuplabogey toiseksi viimeisellä reiällä nosti hänen tuloksensa plussan puolella. Hänen kanssaan +1 tulosta jakaa 13 pelaajaa.

Noora Komulaisen (+2) ja Elina Nummenpään (+3) meno oli hieman tahmeahkoa, mutta he pystyivät pitämään kierroksensa jossain määrin kasassa. Krista Bakker (+9) epäonnistui avauspäivänään, joten häneltä vaaditaan suorastaan ihmettä perjantain kierrokselta, mikäli hän mielii pelata viikonlopun kierroksilla.

Sääennusteiden mukaan aamulla matkaan lähtevät pelaajat pääsevät pelaamaan hieman inhimillisemmissä olosuhteissa ennen keskipäivän kosteaa kuumuutta.

Suomalaisten lähtöajat perjantain kierrokselle (paikallista aikaa):

Ursula Wikström 7:55

Sanna Nuutinen 11:35

Noora Komulainen 8:05

Elina Nummenpää 7:55

Krista Bakker 11:35

Samoista lähtöajoista huolimatta suomalaiset eivät pelaa samoissa ryhmissä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje