Tulosjuhlaa Franklin Templeton Shootoutissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tulosjuhlaa Franklin Templeton Shootoutissa

Jason Day on kärsinyt vammoista läpi kauden. Hän ei ole kilpaillut PGA Tourilla syyskuun puolivälin jälkeen. Kuva: Getty Images.

PGA Tourin kausi lyödään pakettiin Floridan Naplesissa, jossa Tiburonin kentällä pelataan Greg Normanin isännöimä Franklin Templeton Shootout.

Palkintoarvoltaan 3,1 miljoonan taalan kilpailussa on mukana 24 pelaajaa. Parikilpailuna pelatun kisan kilpailumuoto on varsin epätavallinen; torstaina aloitettiin scramblellä, perjantaina pelataan greensomea ja lauantaina kisa ratkaistaan better ball -pelimuodolla.

Pelimuodosta ja maailmantähdille ilmeisen ilmeisen helposta kentästä johtuen myös tulokset olivat hämmentävän kovia. Torstain avauskierroksen jälkeen kisaa johtaa pari Jason Day – Cameron Tringale tuloksella -17, joka on kisan ennätys avauspäivänä.

”Scramble on sellainen pelimuoto, jossa täytyy painaa täysillä”, Day luonnehti.

”Pelaaminen on helppoa, kun pari lyö koko ajan keskellä väylää ja puttaa hienosti”, hän jatkoi.

Kisan voittoa puolustava pari Harrish English – Matt Kuchar on toisena kahden lyönnin päässä. Tuloslistalla heikoin noteeraus on -11, joten kilpailu tulee ratkeamaan vasta loppumetreillä.

Franklin Templeton Shootoutin jälkeen PGA Tour vetäytyy joulutauolle. Tammikuussa ensimmäinen kalenterimerkintä on Havaijilla pelattava Hyundai Tournament of Champions 9.–12. päivä, johon saavat kutsun kaikki viime kaudella kiertueella kilpailun voittaneet pelaajat.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje