18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Thomas Bjørn talsii 210 km neljässä päivässä hyväntekeväisyyden nimissä

Getty Images

Bjørnin on määrä saapua Celtic Classic -kisan palkintojenjakoon juuri parahiksi sunnuntaina Wentworthista, jalan.

210 kilometriä kävelyä ei ole Thomas Bjørnille pitkäkään matka, onhan mies kävellyt urallaan tuhansia kilometrejä golfkentällä. Mutta kun 210 kilometriä aikoo taittaa yhdellä kertaa, neljän päivän aikana, homma saa erilaisen luonteen.

Thomas Bjørn aikoo kuitenkin tarttua haasteeseen, joka kuuluu Euroopan kiertueen #GolfforGood-hyväntekeväisyysprojektiin. Tempauksella, joka kantaa nimeä #Wentworth2Wales, kerätään varoja UNICEF:ille ja Golf Foundationille.

“Tutkimme mahdollisia reittejä ja Wentworthista Walesiin käveltävä reitti vaikutti sopivalta. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, etten tajunnut sen olevan yli 200 kilometrin matkan. Urakka tulee olemaan todella kova, mutta tavallaan koko homman pointti on se, ettei tämä ole helppoa.”

”Jos aion pyytää ihmisiä lahjoittamaan heidän vaivalla hankkimiaan rahoja, on minun ansaittava ne. Minä tulen venyttämään itseni äärirajoille, kun kävelen neljä päivää peräkkäin 10–12 tuntia päivässä”, Bjørn sanoi.

Lähes koko aikuisikänsä Englannissa asunut Euroopan Ryder Cup -kapteeni sanoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta olla mukana keräämässä rahaa hyväntekeväisyyteen sekä globaalilla että paikallisella tasolla.

UNICEFin hankkeet kytkeytyvät COVID-19 pandemian aikaansaamien sosiaalisten ja taloudellisten tuhojen paikkaamiseen ja pandemiasta kärsivien ihmisten auttamiseen Isossa-Britanniassa. Golf Foundation puolestaan edistää golfharrastuksen leviämistä ja lajin kasvua saarivaltiossa.

Björn hoitaa homman jo ensi viikolla. Hän starttaa matkaan torstaina 13.8. ja perillä on tarkoitus olla sunnuntaina, kun Celtic Classic -kilpailu päättyy.  Seuraavan kerran juutti on itse viivalla samaisella Celtic Manorin kentällä parin viikon päästä pelattavassa Wales Open -kilpailussa. Mikäpä sen osuvampi valmistautuminen golfkilpailuun kuin 210 kilometrin jalkapatikka?

Thomas Bjørnin projektia voi tukea ja sen etenemistä seurata osoitteessa:

Thomas Bjørnin projektia voi tukea ja sen etenemistä seurata osoitteessa:

https://uk.virginmoneygiving.com/fundraiser-display/showROFundraiserPage?userUrl=Wentworth2Wales&pageUrl=1

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje