Tapio Pulkkanen johtaa CT:n rahalistaa 14 000 euron marginaalilla seuraavaan.
Kuva: Getty Images
Challenge Tour | Kilpagolf |
10.10.2017

Tapio Pulkkasella vahva aloitus Kiinassa

Challenge Tourin rahalistan voittoa tavoitteleva kotkalainen on ensimmäisen päivän jälkeen seitsemäntenä tuloksella 68, -4. Oliver Lindell (70, -2 ) on myös hyökkäysasemissa.

Tapio Pulkkanen oli  aamupäivällä lähteneiden 66 pelaajan ryhmän kärjessä 16:n reiän jälkeen tuloksellaan viisi alle. Päivän ainoa bogey 17:lla ja par päätösreiällä (par-5) pudottivat Pulkkasen kahden  lyönnin päähän kärjestä tuloksella 68, -4.

Sijaluku on jaettu seitsemäs kierroksen ollessa vielä hivenen kesken.

 

Oliver Lindell saavutti ensimmäisenä päivänä asemat, joista voi seuraavilla kierroksilla nousta nopeastikin kärkipäähän.Kuva: Antero Lindell

”Lyöminen oli kisan alla huteraa, mutta nyt alkoi löytyä. Ruohon kasvususuunnan lukemisessa griineillä oli yllättävän paljon vaikeuksia. Suoran näköisissä linjoissa olikin hämmentävän isoja breikkejä. Hyvä fiilis on päällä. Nyt on edessä pieni rangesessio,  huomenna jatketaan samaan tyyliin”, Pulkkanen viestitti Kiinasta.

Iltapäivällä kiertänyt Oliver Lindell teki neljä birkkua ja kaksi bogia. Hieman ennen avauskierroksen päättymistä sijaluku oli 23:s.

Keli oli lämmin, yli 30 asteessa kierrettiin. Vettä tuli juotua 4-5 litraaa. Tuulikin haittasi hiukan, pari avausta tuotti ongelmia, joista selviydyin ilman katastrofia”,  kertoi Lindell kierroksensa jälkeen.

Caddienä toimiva Harri Marjala avasi peli enemmän.

”Alussa vähän yliluettiin puttilinjoja ja missattiin muutama birdie. Lopussa putit upposivat hienosti, joten jäi hyvä maku huomiselle. Wedge -ja rautapeli toimi erinomaisesti, näillä saatiin tehtyä tulosta”, kommentoi Marjala

Johdossa on Englannin Steven Brown (-6).

Pulkkanen johtaa CT:n rahalistaa, Race to Omania. Kautta on jäljellä vielä neljän kilpailun verran. Listan kolme parasta jakavat keskenään 60 000 dollarin bonuspotin, voittaja saa pokaalin lisäksi arvokkaan kellon.

Artikkelia updeitattu 12.22 Lindellin tuloksilla, kommenteilla ja kärjen tuloksilla.

 

Teksti: Teemu Tyry

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.