Suomelle joukkuepronssia European Young Mastersissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Suomelle joukkuepronssia European Young Mastersissa

Suomen pronssijoukkue European Young Mastersissa: valmentaja Pasi Purhonen (vas.), Matias Honkala, Elina Saksa, Anna Backman ja Perre Papunen (edessä).

Suomen nuorten joukkue (+10) osoitti venymiskykyä European Young Masters -turnauksen viimeisellä kierroksella pelaten päivän parhaan joukkuetuloksen -2. Se nosti joukkueen lopputuloksissa hienosti pronssille. Kilpailun voitti Ranska (-3), Belgia oli toinen (+5). Kilpailuun osallistui yhteensä 27 maata.

European Young Masters on alle 16-vuotiaiden EM-kilpailu, johon osallistuu joka maasta kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Suomen joukkueen muodostivat Elina Saksa, Anna Backman, Matias Honkala ja PerrePapunen. Suomen nousu pronssille oli pitkälti tyttöjen onnistumisten ansiota, sillä he pelasivat molemmat lauantaina tuloksen 71 (-1).

Samalla Saksa (77-72-71) nousi henkilökohtaisissa tuloksissa kolmanneksi, Backman (73-79-71) oli kuudes. Honkala (73-78-72) oli poikien sarjan 16:s ja Papunen (75-73-76) 17:s.

Joukkueen valmentajana Sveitsissä ollut Pasi Purhonen näki turnauksessa hyviä asioita.
”Koko kisaa leimasi joukkueen erinomainen yhteishenki ja hyvä valmistautuminen yksittäisiin päiviin. Lisäksi joukkue osoitti hienoa venymiskykyä kisan aikana”, Purhonen sanoi.
”Kisakenttä oli erinomaisessa kunnossa, ja griinit nopeiden kaltevien pintojen johdosta erittäin vaativat. Kisa pelataan myös ensi vuonna samalla kentällä. Elina Saksa on ikänsä puolesta myös silloin edustuskelpoinen.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje